KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

TanumStrand

Grebbestad, Västra Götalands län
Konferera på TanumStrand för upplevelsernas möte!

På platsen där land och hav möts i Grebbestad, Bohuslän, får företaget ypperliga förutsättningar för en upplyftande och upplevelserik konferens. TanumStrand är anläggningen med allt ett modernt möte behöver, och mer ändå. Upptäck västkustens mötesmöjligheter på TanumStrand konferensanläggning!

Att bo under konferensen
Konferensgästerna på TanumStrand kan välja mellan två boenden: traditionsenliga hotellrum och gäststugor. 165 rum finns i hotelldelen och de allra flesta med utsikt över havet. En kort promenad därifrån ligger anläggningens 97 stugor med hela 450 bäddar! Här disponerar gästerna varje stuga för sig med kök och badrum. Perfekt för mindre sällskap som har eller vill skapa täta relationer inom gruppen.

Totalt 700 bäddar finns på TanumStrand.

Sju sorters möten på TanumStrand
Alla möten, stora som små, får plats på TanumStrand. I tillägg till sina 20 konferenslokaler och grupprum har man TanumStrand Event Center – ett nav för stora konferenser, mässor, och andra tillställningar! I Event Center finns TanumStrandshallen som tar emot upp emot 1000 gäster!

I möteslokalerna tar största utrymmet emot 150 gäster i biosittning. Många lokaler kan möbleras om till olika syften och vissa kan slås ihop vid behov för större kapacitet. Sju sorters möten och fler ryms vid Grebbestads havskant.

Maten och drycken vid havet
I härliga restaurangen Latitud på TanumStrand sitter konferensgästerna ned till bords intill en ljuvligt skön utsikt över havet och kan se fram emot en inspirerande måltid. Menyn har präglats av kulturer när och fjärran och ger ett stort urval till gästernas fördel. Självklart har även västkusten självt fått ge avtryck på menybladen!

Aktiviteter under mötet på TanumStrand
TanumStrand har en helt egen aktivitetssektion som hanterar önskemål från kommande konferensgäster. Tillsammans tar man fram spännande alternativ att fylla tomrummen mellan mötena med. Här finns hav och land och luften däremellan att utnyttja till sina allra bästa kvaliteter! Golfbanor, båtutflykter, eller en kroppslig stund i badanläggningen på TanumStrand är bara några av alla aktiviteter som står till buds!

Mellan Göteborg och Oslo
Grebbestad ligger mitt emellan Göteborg och Oslo och erbjuder vatten och en ostörd miljö som ändå känns central och uppdaterad. Närmaste flygplats ligger ca en timma bort och Tanums tågstation är bara 7 minuter från anläggningen!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 174
Antal bäddar 700
Största lokal 1000
Max restaurang 700
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
TanumStrand, 45795 Grebbestad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på TanumStrand
Faciliteter på TanumStrand

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt TanumStrand kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA TanumStrand
HOTELLRUM 174
MAX ANTAL BÄDDAR 700
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1000
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE