KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

7A Posthuset

Stockholm, Stockholms län
Konferenser och event på 7A Posthuset, Vasagatan- Stockholm

Innanför det mörkt rödgula teglet gömmer sig stora hallar och ljusgårdar med marmorgolv och vackert målade valv. 7A erbjuder en konferens- och eventyta på 2000kvm. Här erbjuds lösningar för det digitala mötet, lilla mötet på 4 personer till mässor med upp till 1000 deltagare.

Spektakulära eventytor som bjuder på kolmårdsmarmor, träpaneler och mässing, två stora atrium med ett fantastiskt ljusinsläpp genom glastaket och en komplett studiolösning för de digitala mötet eller eventet. Dessutom erbjuder 7A Posthuset ytterligare rum i alla tänkbara storlekar för upp till 300 gäster i biosittning.

Välkomna till en historisk plats mitt i Stockholm city!

Lokaler
En historisk mötesvåning med 22 unika möteslokaler. Här finns möteslokaler i varierande storlekar med möjlighet till flexibla möbleringslösningar. Här finner du även vår studio med hemtrevliga möbler och modern teknik. 7A Posthuset är en mötesvåning med kapacitet för storslagna mingel och spektakulära event.

Mat & dryck
7A Posthuset samarbetar med välrenommerade kockar och cateringföretag och erbjuder hållbara och hälsosamma menyer. I fokus står alltid närproducerade- och säsongsbetonade råvaror. Oavsett om ni önskar en exklusiv frukost, snittar till mingel eller en smakrik trerättersmiddag så kommer ni inte att bli besvikna.

Aktiviteter
På 7A Posthuset erbjuder man flera passande aktiviteter som kommer höja stämningen på konferensen. 7A Posthuset erbjuder både smakrika, pulshöjande och teambuildande aktiviteter. De skräddarsyr äventyret efter era önskemål!

Läge
7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61.

Övrigt
7A är anslutna till Svanens inköpsnätverk och prioriterar miljömärkta alternativ vid inköp för att stödja Svanens vision om ett hållbart samhälle och bidra till en hållbar konsumtion. Ekologiska och miljövänliga produkter prioriteras och det resulterar i minimal miljöpåverkan för alla möten.


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Största lokal 270
Max restaurang 0
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Vasagatan 28-34, 11120 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på 7A Posthuset
Faciliteter på 7A Posthuset

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt 7A Posthuset kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA 7A Posthuset
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 270
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE