KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 040-23 12 12
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Backagården

Höör, Skåne län
English
ENGLISH

Backagården

Ta med företaget ut till Höörs slätter med ett helt område för konferensens alla delar. Backagården ligger bland fält och grönska i den skånska skönheten och ger en hemtrevlig miljö till alla möten som önskar avskildhet, stillhet, och mycket varm känsla.

Möjlighet till stugkonferens!
Här finns 94 sängar, 148 bäddar, och ett val av antingen traditionellt hotellrum eller stugor. Hotellet är fräscht och rummen är inredda i ljusa färger som ger en lugnande och skön avkopplande stund för konferensdeltagarna. Tänk röda byggnader med vita knutar och solens strålar som skiner genom trädkronorna. Stämningsfullt! Backagårdens stugor är rustika och mysiga, med 4 rum i varje.

Flexibla möten
10 flexibla lokaler finns tillgängliga på Backagården. Den största tar hela 400 personer och går går även att dela av vid behov. Konferenslokalerna är ljusa och har uppfriskande insläpp av dagsljus som ger naturlig energi till mötesdeltagarna!
Modern teknikutrustning och möjligheter för videokonferens gör Backagården till en nutidens funktionell och anpassningsbar mötesanläggning. Med mötesrummen utplacerade i olika hus får mötet en lite mer privat och intim känsla.

Skånes skafferi
Skånes kust och Italiens kryddor får samlas på menyn här. Oavsett om kollegorna önskar nära smaker eller mer långt ifrån, finns det något på Backagården. Kockarna arbetar mer än gärna efter varje företags önskemål – se bara till att diskutera detaljerna i förväg så ordnar de något som säkert kittlar smaklökarna.

Fart eller lugn?
Men ljuvliga omgivningar såsom här finns det ingen anledning att ha tråkigt mellan mötena. Slipa konferensen lite extra med en aktivitet såsom choklad- eller vinprovning, musik till middagen eller tipspromenad. Ett träningspass i Backagårdens gym eller en lugns stund i bastun. Far fram i en go-kart, kämpa mot varandra i lagkamper såsom Deadline eller Kreativa Uppdraget, eller varför inte göra det omöjliga möjligt i Mission Impossible och sätt eld på inspirationen så att arbetet sedan går som på en dans med rosor!

Naturens anläggning
Kärnfullt placerat i Skåne, strax utanför Höör, är Backagården en liten oas bland oaser. Natur och grönska omger konferensanläggningen och ger en avskild miljö till mötet.

Parkeringsvänligt!
Kostnadsfri parkering finns på området.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
040-23 12 12
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 94
Antal bäddar 148
Största lokal 370
Max restaurang 220
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Stenskogen 735 , 24391 Höör
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Backagården
Faciliteter på Backagården

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Backagården kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Backagården
HOTELLRUM 94
MAX ANTAL BÄDDAR 148
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 370