KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Badhotellet Konferens och SPA

Tranås, Jönköpings län
Konferens och Spa på Badhotellet i Tranås

När grundaren Axel Andersson fick nog av att fara land och rike runt till olika hälsosorter tog han helt enkelt och byggde ett eget i hemstaden Tranås. Strax utanför Linköping ligger alltså denna pärla som idag blivit ett populärt tillhåll till privat- såväl som konferensgäster som söker uppfriskning för kropp och själ. Charmen från tidigt 1900-tal lever kvar i anläggningen som erbjuder en mysig miljö till alla möten.

Logi
Även om man är fullt frisk så kan Badhotellet göra under för hälsan med en god natts sömn. Det var ju Herr Anderssons mål redan för 100 år sedan, och den visionen tar man vara på idag med mysig inredning i varma färger för lugnande atmosfär. I hemtrevliga rum sover konferensdeltagarna gott och laddar upp med ny frisk energi för möten och aktivitet dagtid.

Lokaler
Uppemot 20 lokaler med plats för 250 personer i biosittning erbjuds på Badhotellet. Det finns mötesrum för alla grupper i olika sittningar och med kompetent personal som sedan 1991 fortsätt utvecklat konferensanläggningen kan man absolut sy ihop speciallösningar enligt behov. Vilket syfte man än har för mötet så har Badhotellet lösningen! Lägg till 26 grupprum för mindre möten och resultatet blir en fulländad anläggning med utmärkta möjligheter för lyckade sammanstrålningar.

Mat & dryck
Tycker man om eleganta smaker kommer man säkerligen inte att bli besviken på Badhotellet Konferens och Spa. Efter en lång dags arbete får man unna sig exklusiv gourmetmat med lyxiga råvaror som belöning. Desserterna får säkert smaklökarna att göra dubbla kullerbyttor med sin oemotståndliga ljuvlighet!

Aktiviteter
Spa och konferens, en uppskattad kombination.
Upplev vår nya sparitual med anor från Badhotellets grundtankar och Kneipp-metodens läkande kraft. Vänj kroppen gradivs vid varma och kalla källor och få en ögonglimt av hur spakurer genomfördes för 100 år sedan. Njut av tropisk värme med torrbastu, isskrubb, fotbegjutning, ansiktslermask i ångbastu, blixbegjutning, varm pool, ljusrum med mera. Vid ankomst får ni lyxiga produkter från Maria Åkerberg som ni använder er av i ritualen. Ritualen tar c.a. 2h. Ni går stationsvis med ert sällskap och låter kroppen få ny energi.
Planera er spakonferens efter eget önskemål, eller fråga oss om hjälp. Vår nya Sparitual ingår i vårt paket Spakonferens.

En uppskattad specialare på Badhotellet är kräftfisket, där man först lägger ut burar och sedan avnjuter ett dignande bord med kräftor och andra läckerheter. Genom samarbete med aktivitetspartners är möjligheterna nästan oändliga!

Läge
Förutom hotellets egna fantastiska omgivningar finns Tranås med ett flertal historiska platser som är väl värda ett besök. Hotellet i sig kantas av sällsamma Svartån och en härligt grönskande park som bjuder in till aktivitet och avkopplande promenader.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.22 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 102
Antal bäddar 167
Största lokal 250
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Ågatan 16, 57325 Tranås
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Badhotellet Konferens och SPA
Faciliteter på Badhotellet Konferens och SPA

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Badhotellet Konferens och SPA kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferensanläggningar i Östergötland - Konferensanläggningar,se


Topp Badhotellet Konferens och SPA