KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Berns

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

I hjärtat av Stockholm ligger Berns, en mötesplats utöver det vanliga!
Kombinationen av historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje event har vi något som passar – Vare sig det är gäller galan, privata middagen, mötet eller konferensen. Med Berns långa erfarenhet och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans med varje sällskap, stora som små. Berns ligger mycket centralt med goda kommunikationer, restauranger, och andra bekvämligheter, alldeles runt knuten. Berns är ett smart val för företag som söker citykonferens med stil och professionalitet i grunden.

Sov gott på Berns Hotel
Med 82 personligt inredda rum, flera utmärkelser och en intim boutiquehotell-känsla är Berns inte bara en plats att sova på. Det är här vi äter brunch, jobbar några timmar, tar en eftermiddagscocktail, äter långa middagar och lyssnar till livespelningar – under dygnets alla timmar.

Konferenslokaler på Berns
På Berns får alla sorters möten plats fördelat på 14 lokaler i olika storlekar och stilar. Kombinationen av våra historiska salonger och moderna rum gör Berns unikt. För varje möte har vi något som passar – vare sig det är en konferens, en galamiddag, seminarie eller ett mingel. Med vår långa erfarenhet och lyhördhet skapar vi enastående event tillsammans med varje grupp, stora som små. Dessutom finns China Teatern precis vägg i vägg, som har kapacitet för över 1200 konferensdeltagare i komfortabel biosittning.

Fri tolkning av det thailändska köket
Under kristallkronorna i Berns salonger huserar krögaren Sayan Isakssons restaurang ISAAN'. Här hämtas inspiration från just Isaan, den thailändska regionen där både Sayan och många i teamet har sina rötter. Konferensgruppen på Berns får säkerligen nya smakupplevelser, oavsett meny. Berns alldeles egna konditori erbjuder färska hemgjorda bakverk och desserter som en fin avslutning på middagen.

Miljöanläggning
På Berns jobbar vi aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 82
Antal bäddar 145
Största lokal 1225
Max restaurang 500
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Berzelii Park, 10327 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Berns
Faciliteter på Berns

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Berns kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Berns
HOTELLRUM 82
MAX ANTAL BÄDDAR 145
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 1225