KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Best Western Kom Hotel Stockholm

Stockholm City, Stockholms län
English
ENGLISH

Konferens på Best Western Kom Hotel i centrala Stockholm

Som gäst hos oss har du inte bara ett perfekt läge mitt i city, utan också en välkomnande och hemtrevlig atmosfär. Vi ägs av KFUK-KFUM Central som jobbar ideellt med barn- och ungdomsverksamhet och vår vinst går till deras föreningsverksamhet. Konferera med gott samvete och varmt välkommen till Best Western KOM Hotel!

Logi
Utanför slår stadens puls för fullt men inne på hotellrummet råder lugnet. Vi har 143 nyrenoverade rum i två byggnader som är planerade att få dig som gäst att känna sig som hemma. Stilen på rummen är modern och ljus vilket gör vistelsen angenäm för alla övernattande gäster.

Lokaler
Här ligger fokus på funktionalitet snarare än påklistrad lyx; insida snarare än utsida. Vi har 10 konferenslokaler som tar upp emot 100 personer och våra konferenslokaler är designade med fokus på ljus, luft och produktiva sammankomster i en välkomnande atmosfär. Alla mötesrum har gott om dagsljusinsläpp, men är samtidigt försedda med mörkergardiner som tillåter dig att mörklägga rummet när det behövs.

Mat & dryck
Upp till 100 personer kan sitta i restaurangen på Best Western Kom Hotel och här skräddarsyr vi gärna helhetslösningar för att varje enskilt företag ska få precis den näring och energi som de vill ha. Festvåningen kan ställa till ett evenemang för 80 personer och vill man mingla runt och skapa relationer kan hela 100 personer göra det i huvudmatsalen.

Aktiviteter
Träningsaktiviteter - för ökad gemenskap i vår tid

Vår ägare KFUM Central som värnar om föreningslivet och är aktiva inom idrotter för barn och ungdomar, befinner sig i samma byggnad som vårt hotell. Genom dom har vi tillgång till ett fantastiskt stort gym med Pt's och sjukgymnaster samt två idrottshallar. Vi har nära samarbete med Träningscentret och erbjuder många härliga teambuildingpaket, träningspass, cityjoggingturer, föreläsningar och mycket mer. Ingenting är omöjligt och vi skräddarsyr gärna er konferens med alltifrån inspirerande föreläsningar, kostrådgivning, basket/fotboll/innebandy turneringar, utövande av gymnastikgrunder, hinderbanor, teambuilding eller vad ni än kan önska er.

Kom ihåg att en lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens eller event.

Läge
Centralt i Stockholm med ca 15 minuters gång från Centralstationen med fjärrtåg och bussar till resten av landet, samt flygtåg som tar 20 minuter till Arlanda. Till tunnelbanan är det kortare – bara 3 minuter, och det ger stor tillgång till hela storstadens utbud.

Övrigt
Vi har investerat i en klimatkompenserad konferens och stödjer ett klimatkompenserat projekt i Sri Balaji, Indien. Utöver klimatkompenseringen är vi även Svanenmärkta och vårt miljöarbete är ständigt i fokus. Välkommen att konferera med gott grönt samvete!

Välkommen till BEST WESTERN Kom Hotel Stockholm www.komhotel.se +468 412 23 50 konferens@komhotel.se
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 143
Antal bäddar 310
Största lokal 100
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Döbelnsgatan 17, SE11140 Stockholm City
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Best Western Kom Hotel Stockholm
Faciliteter på Best Western Kom Hotel Stockholm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Best Western Kom Hotel Stockholm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Best Western Kom Hotel Stockholm
HOTELLRUM 143
MAX ANTAL BÄDDAR 310
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100