KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Bjärsjölagårds Slott

Sjöbo, Skåne län
English
ENGLISH

Bjärsjölagård Slott – historisk anläggning i vackra omgivningar

På 1500-talet var Bjärsjölagård, eller Beritzholm som den dåvarande borgen kallades, ett hem för danska kungligheter. Byggnaden som den står idag uppfördes i etapper några hundra år senare i tidstypisk rokokostil – en visuell stil som torde ha höjt många imponerade ögonbryn. Nu ser det lite annorlunda ut. Rokoko-slottet står kvar i samma skepnad som det uppfördes, nu under namnet Bjärsjölagård Slott, men man har följt med tidens utveckling och sedan 1975 anordnar man konferenser för Skånes och Sveriges företag.

Sov ut i slottets vackra rum
I själva huvudbyggnaden har Bjärsjölagård Slott 18 härliga sovrum för övernattande konferensgäster. Dessa är inredda med varm känsla och slottsanda ända ut i gardinstängerna och tillsammans med 9 rum i gästhuset, där gästerna även har tillgång till kök och bastu, har anläggningen 50 bäddar.

Att mötas på Bjärsjölagård Slott
4 konferenslokaler, 9 grupprum och flera sällskapsutrymmen finns på plats för konferensgruppen. Den största lokalen har fått sitt namn av borgen som en gång stod på platsen, Beritzholm, och tar emot 150 personer i biosittning på mörkt trägolv och med generösa fönster. Spottar i taket och duk med projektor gör lokalen lämplig för många sorters möten. För gruppen med omkring 40-50 deltagare finns Tegelsalen och Hedbergska Gården, två snarlika lokaler i traditionell konferensstil med möbleringsmöjligheter.

Utnyttja även slottsbiblioteket och Loggian för informella möten!

Slottsköket
Slottsmåltiderna under konferensen på Bjärsjölagård Slott är precis lika angenäma som de låter. I någon av slottets två matsalar serveras smakfulla luncher och middagar. Till lunchen har konferensdeltagarna alltid ett dignande salladsbord att plocka ifrån och bröd bakat i slottets egna bageri, och kockarna samarbetar gärna med mötesplanerarna angående specialkost eller egna önskemål!

Konferensaktiviteter bland alléer och dovhjort
En historisk plats har mycket att erbjuda mellan mötena, och Bjärsjölagård Slott är inget undantag. Upptäck platsens historia genom guidade vandringar eller på egen hand, och strosa kring de gamla kalkugnarna och kalkbrottet från 1800-talet och gå i kungligheternas fotsteg. Låt mötesgruppen slappna av i bastun eller i ett yogapass, känn musiken flöda i kör, prova de kulinariska kunskaperna i en matutmaning, eller prova på populära Segway! Naturen kring slottet är dessutom bedårande vacker och bjuder in till avstressande promenader när som helst på dygnet. Se vem som lyckas se en av de berömda vita dovhjortarna först!

Mellan Hörby och Sjöbo
Omringat av alléer, ängar, och vilda varelser ligger Bjärsjölagård Slott på en idyllisk plats i Skåne. Historien sveper sig kring träden och byggnaderna, 5,6 mil från Malmö, drygt 9 mil från Helsingborg, och 12 km norr om Sjöbo. Här får mötet fortgå i lugn och ro.

Ta bilen – parkera vid slottet
Bilande konferensgäster parkerar helt utan kostnad vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 27
Antal bäddar 50
Största lokal 150
Max restaurang 120
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Djupadalsvägen 9, 27595 Sjöbo
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Bjärsjölagårds Slott
Faciliteter på Bjärsjölagårds Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Bjärsjölagårds Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Bjärsjölagårds Slott
HOTELLRUM 27
MAX ANTAL BÄDDAR 50
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 150