KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Blommenhof Hotell

Nyköping, Södermanlands län
English
ENGLISH

Blommenhof Hotell – en juvel i Sörmland

Alla goda ting är tre. Kanske är det just därför som det finns tre nyckelord på Nyköpings kanske mest avslappnade plats? Denna magiska triad består av kvalitet, glädje och personligt bemötande. Besök Blommenhof Hotell i Sörmland för en fokuserad och allt annat än stressad konferens! God mat, härliga lokaler, och fantastisk service är hjärtat i denna anläggnings konferenskoncept – prova på ett härligt sörmländskt mötesformat!

Kvalitet
De 72 rummen på Blommenhof Hotell är inredda på så vis att övernattande konferensgäster verkligen ska trivas och känna sig som hemma under konferensen. Rika mönster, generöst med belysning, och hemtrevliga detaljer skapar en välkomnande och varm miljö för gästerna. Det finns 172 bäddar fördelade på enkel-, dubbel- och flerbäddsrum samt sviter. Välj upplägg efter önskemål!

Personligt bemötande för mötet
Sällan ser en konferens likadan ut som den andra. Olika företag, syften, upplägg, mål, och en rad andra anledningar ger ett möte sin alldeles unika form. Därför jobbar man utifrån företagets behov när konferensen förläggs på Blommenhof Hotell.

Med 10 blomstrande lokaler och 5 grupprum kan anläggningen ta emot konferensgrupper om högst 130 deltagare! Äppellunden, den så trolsk döpta, är anläggningen största lokal och är även möblerbar för olika sittningar. Vidare får det till exempel plats 120 personer i Blåsippan och Gullvivan ger utrymme för max 60 personer. Samtliga lokaler har fönster för insläpp av dagsljus.

Köket på Blommenhof Hotell
I anläggningens kök arbetar man med samtliga tre ledord för att skapa nya och minnesvärda upplevelser för sina konferensgäster. Med de finaste råvarorna lagar man matglädje enligt företagsgruppens önskemål. På menyn står härligt svenska rätter i elegant tappning varav de flesta säkert känns igen av matgästerna och varav andra kan bli nya favoriter!

Glädje i pausen
Möten i all ära, men vad vore en konferens utan lite nöje också? När tiden tillåter kan man anordna glada och lärorika aktiviteter under vistelsens lediga stunder. Stärk lagandan inom företager, känn på ett kittlande äventyr, låt gruppen lära tillsammans i ett besök på någon närliggande attraktion, eller låt kroppen slappna av i bastu och bad. Ett spännande exempel är närliggande Boda Borg – tänk Fångarna på Fortet fast på riktigt! Här sätts verkligen relationer och samarbetsförmåga på prov!

Guldläge i Sörmland
Härliga Sörmland är en ypperlig konferensmiljö. Mitt i lugnets boning ligger Blommenhof Hotell: 10 mil söder om Stockholm, 5 km från Skavsta, och mindre än 1 km till tågstationen i Nyköping.

Svanenmärkt!
Blommenhof Hotell är en helt Svanenmärkt konferensanläggning! Man erbjuder även kostnadsfri parkering på området för bilande gäster.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 72
Antal bäddar 172
Största lokal 130
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Blommenhovsvägen 41, 61139 Nyköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Blommenhof Hotell
Faciliteter på Blommenhof Hotell

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Blommenhof Hotell kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Blommenhof Hotell
HOTELLRUM 72
MAX ANTAL BÄDDAR 172
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130