KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Bomans Hotell i Trosa

Trosa, Södermanlands län
English
ENGLISH

Vänd upp och ner och diagonalt på allt förutom kvalitet så leder det raka vägen till Bomans Hotell i Trosa. Det är nästan lite Underlandet-känsla över anläggningen, som verkligen tänker utanför den berömda ramen och skapar en originell miljö som man säkerligen aldrig stött på förut. Med fyra generationer i ryggen styr Bomans vidare och låter upplevelser och erfarenheter från hela världen att fortsätta influera och utveckla konferenshotellet.

Logi
En non-sequitur är ett begrepp som betyder att det ena inte följer det andra, och visst kan man säga att Bomans logirum med lätthet drar åt sig det konceptet! Men istället för den komiska effekt begreppet traditionellt har i drama så gör det sovrummen lekfulla och med rik historia. Inredningen består nämligen till stor del av objekt från hela världen som Bomans själva plockat på sig under sina upplevelser. Resultatet av detta är 41 rum i personlig stil med passande namn som Madame Bomans Boudouir och Knight Commander, Hermés som skvallrar om vart ifrån inspirationen kommit. Gemensamt har de att alla sängar har lakan och täcken tillverkade i fin egyptisk bomull för en skön nattsömn.

Lokaler på Bomans Hotell
Här kan man glömma allt vad gäller sterila, tråkiga mötesrum. Bomans Hotell bjuder in till inspirerande möten i kreativa miljöer: mycket mönster, spännande textilier och unika inredningar skapar en utmärkt atmosfär för sköna sammanslutningar. Med 6 lokaler kan hotellet ta emot upp till 100 personer i biosittning.

Mat & dryck
Precis som inredningen får menyn inspireras och sporras av ägarens strapatser runt om i världen. Spännande och sprakade smaker serveras i härlig miljö. Den digra vinlistan inspirerar. Man väljer gärna svenska och lokalproducerade råvaror och de får även gärna vara ekologiska.

Aktiviteter
På Bomans Hotell visar man verkligen att arbete inte behöver vara tradigt och bara ett ”måste”. På Bomans finns ett helt bollhav av möjligheter för roliga aktiviteter mellan eller efter möten och de fina omgivningarna är inte sämre de! Låt uppfinningsrikedomen flöda medan någon av de roliga och stimulerande aktiviteterna låter kroppen och knoppen slappna av. Njut av en härlig stund i Bomans Hideaway; provning av vin, öl eller whiskey; hälsosamma nöjen genom Zumba, yoga eller dans; kanot- eller båtturer, vandringar på vackra Sörmlandsledem, golfspel, temaaktiviteter– och mycket mer!

Läge
Trosa kallas ”världens ände” och inte behöver man åka längre än hit för en lyckad konferens. Nätta 45 minuter från Stockholm med närhet till havet och skärgården finns här allt man behöver för mötet.

Övrigt
Miljön får sitt även här, då hela hotellet är Svanenmärkt och man anpassar all drift enligt de hårda krav som ställs för att tilldelas märkningen. Bomans slutar aldrig att utvecklas eftersom den byggs upp av erfarenheter – här får man komma med på ett äventyr som självaste Alice skulle bli avundsjuk på.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 41
Antal bäddar 82
Största lokal 110
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Östra Hamnplan, 61930 Trosa
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Bomans Hotell i Trosa
Faciliteter på Bomans Hotell i Trosa

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Bomans Hotell i Trosa kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Bomans Hotell i Trosa
HOTELLRUM 41
MAX ANTAL BÄDDAR 82
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 110