KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - MER ÄN 1000 HOTELL OCH MÖTESANLÄGGNINGAR I SVERIGE OCH ANGRÄNSANDE LÄNDER HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Bommersvik Konferens

Järna, Stockholms län
English
ENGLISH

Bommersvik Konferens
En lugn och harmonisk mötesplats sedan 1937. Bommersvik Konferens i Järna erbjuder lummig grönska för energi både utanför och innanför anläggningens väggar.

Boende
Logirummen är placerad ute i fem byggnader på området och finns i form av hotellrum, stuga och i en enklare variant för mötet med lite mindre budget. Gemensamt för samtliga utrymmen är såklart hemkänslan, värmen och bekvämligheten. Varför inte både bo och konferera i Erlandervillan. Villan är uppkallad efter Tage Erlander, Sveriges statsminister under perioden 1946 – 1969. Villan var i många år hans och fru Ainas fritidshus.

147 gäster kan övernatta här samtidigt.

Mötet på Bommersvik
Precis som sovrummen ligger konferenslokalerna på olika platser. Perfekt för en avskild och personlig känsla! Vid passande storlek på gruppen finns även möjlighet att inneha en hel byggnad själva. Lokalerna finns i olika stilar – från gammaldags rutmönster till mer modern design med fokus på nordiskt trä i inredningen.

Upp till 200 personer kan konferera på Bommersvik. Största lokalen, Milan 1&2 är som namnet antyder delbar och har en mysig innergård utanför tröskeln. Förutom 13 fullskaliga konferensutrymmen finns 20 mindre grupprum med plats för ca 8 personer i varje.

I köket på Bommersvik
På Bommersvik ligger fokus på kvalitet och etiska val. Närodlat, välgörande för kropp och själ och självklart smakfulla skapelser ligger till rot för en välsmakande meny som gärna understår sig frekvent och kreativ förnyelse!

Det finns inget dåligt väder…
Vare sig kroppen eller huvudet behöver utlopp för knutar finns det något passande på Bommersvik. Utomhus, året om, kan man anordna fartfyllda aktiviteter och när gästerna föredrar innemiljö står man till tjänst även där. För att bara nämna några alternativ i en mycket längre lista: honungslungning, smakprovningar i varierad utformning, bastubad, träning och vår egen tipspromenad: smaka på Bommersvik

Sörmlands pärla
45 minuter från Stockholm, 18 minuter från Södertälje, 1 timme från Skavsta flygplats och man har kommit till Bommersvik. Väl värt resan för på plats finns allt tillgängligt för konferensen. Vackert beläget invid sjön Yngern.

Miljöcertifiering!
Dubbel svanenmärkt

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 84
Antal bäddar 147
Största lokal 200
Max restaurang 150
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
, 15395 Järna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Bommersvik Konferens
Faciliteter på Bommersvik Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Bommersvik Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Bommersvik Konferens
HOTELLRUM 84
MAX ANTAL BÄDDAR 147
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200