KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Brygghuset

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Brygghusets möteslokaler för flexibla möten, fester och event
Bara ett stenkast från Odenplan. Detta vackra K-märkta hus är utformat för möten mellan människor - oavsett om det gäller möten, kickoffs, coworking, livekonserter, bröllop eller andra händelser värda något extra. Allt samlat under ett och samma tak.
I vårt eget kök lägger kockarna fokus på smakupplevelse och bra råvaror så era gäster och deltagare får avnjuta bra mat i vackra lokaler.
Brygghuset är en miljömärkt konferensanläggning certifierad enligt Svanens hårda krav och även miljöcertifierade genom IACC:s Green Star Certification.

Lokaler
Den största lokalen Bryggarsalen har kapacitet för konferenser och festmiddagar för upp till ca 220 personer med tillhörande entresolplan. Denna öppna entresolvåning har fri sikt över Bryggarsalen och dess stora scen och passar även utmärkt som utställningsyta. Vid mingelfester tar Bryggarsalen upp till 600 personer.

Koncepten möten, event och konsert utökas med nya nöjeskoncept och co-work för att skapa fler möten mellan människor i ett levande historiskt hus. Den 1 september 2022 öppnades dörrarna till två helt nyrenoverade våningsplan för co-work och möten tillsammans med en helt ny välkomnade entré. De nya lokalerna som tar upp till 20 personer är arkitektritande och anpassade för dagens behov av komfort och teknikbehov. I dessa nyrenoverade lokaler ingår projektor eller skärm, videoteknik och wifi - alla lokaler har tillgång till närliggande loungeutrymmen.

Mat & dryck
När ni bokar er konferens i Brygghuset kan ni vara helt säkra på att gästerna kommer att få avnjuta riktigt välsmakande måltider, oavsett om det handlar om frukost, lunch, fika eller en avslutande middag.
Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror garanterat fria från tillsatser och huvudsakligen från ekologiska gårdar. Vi vill ge gästen en genuin smakupplevelse med god och rättvis mat och kärleksfullt odlade grönsaker.

Aktiviteter
Brygghuset samarbetar med några av Stockholms största aktivitetsbolag och arrangerar gärna aktiviteter för konferensdeltagarna, från till exempel musikfrågesport, vin- eller ölprovning, Box break eller Fotobås brandat med företagets budskap.

Livestreaming
Behöver ni en digital plattform för livestreaming av föreläsningar och utbildningar? Brygghuset erbjuder helhetslösningar med allt från mindre Webbinarium till större TV-produktioner! Vi hjälper er från start till slut, med studios i olika miljöer och prisklasser.
Tveka inte att fråga, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion!

Läge
Brygghuset är lättillgängligt belägen vid Odenplan i centrala Stockholm. Shopping, affärer, teatrar och restauranger, liksom allmänna kommunikationer och parkeringsgarage ligger i anläggningens direkta närhet. 5 minuter till Stockholms centralstation och 30 minuter till Arlanda från Odenplan.

Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, hörnet Frejgatan T-bana Odenplan.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 220
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Norrtullsgatan 12N, 11327 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Brygghuset
Faciliteter på Brygghuset

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Brygghuset kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Brygghuset
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 220