KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Continental du Sud

Ystad, Skåne län
English
ENGLISH

Continental du Sud – Sveriges äldsta hotell

Möten som byggt historien
Hos hotell Continental du Sud har människor mötts i nära två hundra år. Närheten till kommunikationer och stadsliv, mitt i den medeltida stadskärnan, har gjort Continental du Sud till en naturlig mötesplats för handlare, affärsmänniskor och nätverk så långt våra väggar kan minnas. Nu är vi redo att ta emot dig och låta dig skriva din verksamhets historia här.

En personligare konferens
Vår erfarenhet säger oss att en konferens blir bra när alla praktiska bitar finns på plats. Men för att en konferens ska bli riktigt effektiv och trevlig och dessutom lämna efter sig en effekt av ett väl utfört arbete och en stärkt grupp - då tror vi att ni behöver en service som är innerlig och personlig. Därför får ni en personlig konferensguide som är med er hela dagen hos oss. Så att ni alltid får den hjälp ni behöver och vet vem ni ska vända er till.

Unika sekelskifteslokaler
Sekelskifteslokaler är möjligen ett vagt uttryck, men när grunden lades i början på 1800-talet och en omfattande klassisk ombyggnation i början på 1900-talet gav oss våra pampiga detaljer, då kostar vi på oss att beskriva lokalerna så. Hos oss kan ni få både litet och privat eller väl tilltagen takhöjd och ljus. Alla konferenslokaler är utrustade med projektor, fritt wi-fi, papper, pennor och sådant ni kan tänkas behöva.

En aktiv konferens
Att göra nya saker tillsammans är det bästa sättet att öka gemenskapen och stärka banden i en grupp. Det kanske är dags att utmana chefen i lerduveskytte? Utforska Wallanders värld i Ystad eller låta din arbetsgrupp lösa ett eget mysterium ihop? Vi har aktiviteter som uppskattas av både små och stora sällskap. När du bokar konferens hjälper vi dig att hitta en aktivitet som passar både din grupp och dina syften med aktiviteten.

En design för varje gästrum
Samtliga gästrum har vi låtit helrenovera för att ge utrymme åt design. Inget rum är identiskt med ett annat och detaljerna har vi tagit fram i nära samarbeten med utvalda designers och lokala hantverkare. Ett par av våra rum har vi dessutom låtit verksamma konstnärer sätta sin egen prägel på och produkterna i badrummen är särskilt framtagna för oss – allt för att du ska få en upplevelse här som du inte kan få någon annan stans.

Brasserie du Sud
Hotellets eget brasserie är vårt hjärta. Här sätter kökschef menyer som hyllar säsongen, våra lokala producenter och den svenska gastronomin. Hos Brasserie du Sud kan du njuta av kökschefens utvalda menyer i flera serveringar, eller komponera din egen meny från vår à la carte. Till menyerna rekommenderar vi gärna dryckespaket både med och utan alkohol. Under sommarmånaderna flyttar Brasserie du Sud ut till vår uteservering Bakfickan, som är Ystads mysigaste, såklart.

Läge läge och läge
Continental du Suds läge är väldigt uppskattad bland våra gäster. Det ska vara lätt att ta sig till hotellet för alla deltagare. Ystad tågstation ligger tre minuters gångavstånd från hotellet. Tåg från Helsingborg - Lund - Malmö med direktförbindelse. För de som kommer med bil finns parkering på hotellets innergård.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 52
Antal bäddar 90
Största lokal 70
Max restaurang 110
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Hamngatan 13, 27143 Ystad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Continental du Sud
Faciliteter på Hotell Continental du Sud

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Continental du Sud kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Continental du Sud
HOTELLRUM 52
MAX ANTAL BÄDDAR 90
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 70