KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Courtyard by Marriott Stockholm

,
English
ENGLISH

Mittemot Rålambshovsparken, i hjärtat av Kungsholmen, ligger Courtyard by Marriott. Modernt inredd med de allra senaste bekvämligheterna för konferens och event samt boende, erbjuder vi tolv flexibla lokaler och även 282 rum, alla på minst 26 kvm. Här har du allt du behöver för att skapa minnesvärda konferenser.

Logi
Med fyra olika rumskategorier och fler än femhundra bäddar finns det gott om utrymme för era konferensdeltagare att övernatta om så önskas. När arbetet drar ut på tiden finns en komfortabel arbetsplats i varje rum med ergonomiskt anpassade stolar. Fritt trådlöst internet och LCD-TV ingår även i alla rum, och möjliggör en helt uppkopplad, eller avkopplad, vistelse.

Lokaler
Möteskapaciteten på Courtyard by Marriott är hög och flexibel. Tretton konferenslokaler i olika storlekar ligger alla på ett plan i hotellet, och har korridorer och lobby i anslutning för fikapauser eller mingel. Största lokalen Kungsholmen lämpar sig bra för sittande såväl som stående möten eller event, och har 370 kvadratmeter av rena möjligheter. Oavsett event kan den här anläggningen erbjuda snyggt och stort utrymme för gästerna. Kungsholmen är dessutom delbar för att ge plats åt flera mindre grupper på samma gång. Flexibilitet och valmöjlighet är nyckelord! Utöver de traditionella konferenslokalerna så har vi även Lindhagen som passar utmärkt till dagens konferens, men om möjligt ännu bättre till kvällsevent. Med den senaste tekniken, stora panoramafönster på två av fyra väggar samt egen ingång från Drottningholmsvägen är det här en eventlokal i världsklass!

Mat & dryck
Välrenommerade Björk Bar & Grill serverar sina gäster i en härlig miljö med björkstammar som spännande inredningsdetalj. Det är genomtänkt och genomgott här, där upp till 160 personer kan äta, dricka och umgås samtidigt. Till frukost bjuds det på kontinental alternativt amerikansk stil och lunchen och middagen går i svenska traditioner. Allt med en modern touch från våra kompetenta kockar.

Aktiviteter
Med vårt fina läge kan konferensgrupper dra nytta av närheten till både city och vatten, och vackra Rålambsparken ligger tvärs över gatan från hotellet. Under sommarens varmare timmar finns sandstrand samt Fredhälls klippbad inom kort avstånd och så självklart hela Stockholms utbud av nöje och aktiviteter. På plats kan man anordna enklare, men minst lika populära, aktiviteter som vinprovning, matlagningskurser och träning i vårt exklusiva fitnesscenter Ground 50 som har öppet dygnet runt.

Läge
En konferens på Courtyard by Marriott Stockholm får det bästa av två världar: stadsliv och natursköna omgivningar. Kungsholmen är en liten oas av avkoppling mitt i huvudstaden som samtidigt ger direkt och enkel tillgång till centrum. För inflygande gäster är det smidigt att ta sig hit både från Arlanda och Bromma flygplats, och utanför hotellet finns 3 bussparkeringar för abonnerade transporter för större grupper.

Övrigt
20 parkeringsplatser under hotellet med direkt tillgång till lobby.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 282
Antal bäddar 564
Största lokal 400
Max restaurang 160
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Rålambshovsleden 50, 112 19
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Courtyard by Marriott Stockholm
Faciliteter på Courtyard by Marriott Stockholm

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Courtyard by Marriott Stockholm kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Courtyard by Marriott Stockholm
HOTELLRUM 282
MAX ANTAL BÄDDAR 564
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 400