KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Dömle Herrgård

Deje, Värmlands län
Dömle Herrgård i Värmland har allt du kan önska dig av en anläggning. Värmländsk mystik och skönhet kombinerat med allt det moderna du behöver för en effektiv konferens. Bara synen av denna vackra anläggning gör dig förväntansfull och inspirerad.

Omgivningen med Smårissjön och golfbanan inpå herrgårdsknuten är fantastisk och skänker ro. Att ta en stärkande promenad som en del i konferensen är viktigt och ger dig kraft. På Dömle herrgård lägger man stor vikt vid god mat och dryck lagad med känsla. Byggnaden, omgivningen, den friska luften, maten och värdskapet gör att du kommer att trivas här!

Login på Dömle Herrgård
Den klassiska herrgårdsmiljön på Dömle Herrgård har moderniserats med mycket omtanke och varsamhet. Rummens karaktär, omgivningarnas magiska miljö och den friska luften i kombination med mat från ett kök av absolut toppklass gör att du alltid sover riktigt gott hos oss. På rummet välkomnas du dessutom av en skön morgonrock, tofflor och egen kaffemaskin.

På Dömle Herrgård finns 124 bäddar fördelade på 51 rum i olika varianter. Rummen finns i tre olika byggnader: herrgården, flyglarna och Sjögården. Samtliga rum har toalett och dusch, telefon, tv och tillgång till trådlöst nätverk (fiber) i hela anläggningen.

Konferensrummen
En kombination av det natursköna läget och de unika möjligheterna för lyxigt boende och ett kök av absolut toppklass, gör att allt fler väljer att ha konferens hos oss. Dömle Herrgård har 11 toppmoderna konferenslokaler för både stora och små sällskap samt en helt unik, fullt tekniskt utrustad kyrka. Samtliga lokaler är smakfullt renoverade och utrustade med herrgårdens fiberanslutning.

PS. Glöm inte att våra jacuzzies ingår i er vistelse. Perfekt efter en framgångsrik dag!

Konferensens måltider
Maten är viktig på en konferens. På Dömle Herrgård är god mat och dryck en mycket viktig del av den totala upplevelsen. Vi anser oss idag ha ett av landets absolut bästa kök. Addera en dryck från den exklusiva vinkällaren till middagen så är du inne på en kulinarisk expedition.
En lunch som ger energi och glädje samt en nyttig och god fika som avbrott är en självklarhet på konferensen. Du avnjuter detta i miljöer som förhöjer din njutning och ger dig kraft för resten av dagen.

Menyn varierar efter aktuella råvaror och rådande säsong. Vår kökschef väljer noggrant ut de bästa råvarorna och komponerar sedan ihop maträtter som utmanar smaklökarna. Vi vill skapa en kreativ matlagningsplats som ska erbjuda spännande och njutningsfulla upplevelser för alla sinnen.

Konferensens aktiviteter på Dömle Herrgård
Efter en dag med möten, samtal och nya insikter är det skönt att göra någonting annat. På Dömle Herrgård finns många möjligheter för både kropp och själ. Teambuilding och/eller rena nöjen. Du hittar många av dessa här. I samarbete med Upplevelsemäklarna erbjuder vi ett fantastiskt urval av nya, spännande aktiviteter. Vi kan ordna det mesta. Här kommer ett urval:
Magiker för en kväll, Magisk Afton, Värmländsk Nobelmiddag, Dansbandsafton, Humorkväll, Bumperball, Fotouppdraget och Mästarnas Mästare
Eller bara ta det lugnt med en vinprovning i Carl-Elis vinkällare.

Att åka till
Dömle Herrgård ligger mittemellan Oslo, Göteborg och Stockholm. Ni tar er hit på dryga 3 timmar. Perfekt för att hinna förbereda konferensen. Från Karlstad är det bara 30 minuter. Att konferera på Dömle Herrgård gör resan värt!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 51
Antal bäddar 124
Största lokal 200
Max restaurang 100
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Dömle Herrgård, 66991 Deje
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Dömle Herrgård
Faciliteter på Dömle Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Dömle Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Dömle Herrgård
HOTELLRUM 51
MAX ANTAL BÄDDAR 124
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE