KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Fagerudd Konferens

Enköping, Uppsala län

Fagerudd Konferens vid Mälarens strand utanför Enköping

Välkommen till mötesplatsen som inspirerar till lyckade konferenser och där människor, företag och grupper träffas på riktigt!

Miljön på Fagerudd inspirerar till nya och oväntade samtal, den fantastiska maten fyller på med energi och naturen runt anläggningen ger en harmonisk inramning till varje möte. Genom att lyssna in, ställa frågor och utifrån det hjälpa deras gäster att skräddarsy varje enskilt möte utifrån Fagerudds unika förutsättningar så skapar de fantastiska möjligheter till inspirerande och effektiva möten.

Personlig omtanke, familjär känsla och inspirerande miljö skapar något alldeles, alldeles unikt!


Login på Fagerudd
Boendet på Fagerudd Konferens är utplacerat inuti sju olika byggnader med stämningsfulla namn såsom Strandvillan, Solvillan, Röda Stugan och Skogsvillan. I dessa hus, med byggnadsår från 1910-talet och framåt, får konferensdeltagarna vila i nyrenoverade och ombonade rum med mjuka och lugnande färger. 60 rum totalt i olika format, med plats för 130 gäster, ligger här och med de olika byggnaderna får varje enskilt hus en lite mer privat känsla. Perfekt när flera grupper besöker anläggningen!

Att mötas
9 konferenslokaler och 18 grupprum ger gott om plats för företag som väljer Fagerudd Konferens till mötet. Stora Skarpan är, som namnet antyder, allra störst och rymmer 135 deltagare i biosittning. Därefter kommer lillasyster Lilla Skarpan, med plats för 60 mötesdelegater.
Även i möteslokalerna finner man en ro som känns hemtrevlig och familjär. Ljust och med enkel inredning som skapar en bubbla där idéer kan födas och komma till liv i en trygg miljö – alla förutsättningar för ett lyckat möte!

Restaurangen på Fagerudd Konferens
Välkommen till bords under konferensen till en riktigt home-run från kockarna i köket. Smörslungat och färskostfyllt är koncept som bara måste bevattna smaklökarna på de bästa gourmanderna. Med varierande menyer från dag till dag bjuder Fagerudd Konferens på svenska råvaror i eleganta versioner samt internationella inspirationer på nytt vis.

Konferensen får guldslungade ögonblick i måltiderna i Fagerudds vackra matsal eller ute på terrassen när vädret tillåter. Här blickar man ut över Mälarens spegelblanka yta under frukost, lunch, och middag.

Mycket att göra!
Fagerudd Konferens har ett utmärkt läge för en komplett konferens med möte och avkoppling! En mångfald av aktiviteter frodas i det omgivande landskapet, som genast präglar och stimulerar inspiration, kreativitet och kroppsligt välbefinnande.

I Sporthallen finns alla möjligheter till idrott som basket, pingis, badminton – helt utan kostnad! Näcken Mötes-Spa med Sjöbastu - Mälardalens största - och 7 st utomhusjacuzzi vid vattenkanten blir en ljuvlig avslutning på en hård arbetsdag. Vintertid ligger Mälaren lika öppen för bad som på sommaren – isvaksbad blir en minnesvärd upplevelse för kollegorna! Matutmaningar, kroppsbehandlingar, konstnärliga aktiviteter, båtnöjen i Mälaren, eller spännande äventyr såsom Segway-polo kan stärka lagandan och bygga broar inom gruppen. Konferensen får flera dimensioner!

Nära
5 km från Enköping ligger Fagerudd Konferens invid Mälarens vatten. 8 mil från Stockholm, drygt 6 mil från Arlanda, strax över 5 mil från Uppsala, och knappt 4 mil från Västerås. Ett utmärkt läge från många olika startpunkter med andra ord!
Man har även fasta priser med taxibolag. Tåg och bussar går till Enköping centralstation. För en rivstart på konferensen kan man boka RIB-båt inifrån Stockholm och susa fram över Mälaren fram till anläggningen. Resan tar ca 3 timmar inklusive ett stopp.

Miljökonferens!
Fagerudd Konferens är Svanenmärkt!

Det finns fri parkering på området.
FÖRFRÅGANDetaljerat kundbetyg

Information & bokning
08-583 610 60
Kundbertyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 60
Antal bäddar 99
Största lokal 135
Max restaurang 85
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bredsandsvägen 63, 74948 Enköping
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Fagerudd Konferens
Faciliteter på Fagerudd Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Fagerudd Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen