KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Freys Hotel

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Familjeägda Freys Hotel har med sitt centrala läge, genuina servicekänsla och anrika historia snabbt blivit en favorit bland konfererande gäster. Varumärket ”Freys” historia börjar redan 1895 och härstammar från den kraftfulla och kloka häst som vann den enormt uppmärksammande distansritten mellan Stockholm och Jönköping. I dagsläget har Freys utvecklats till att innefatta två personligt inredda hotell centralt belägna i Stockholm, ett limousinetransportföretag, två restauranger och en resebyrå. Alla med ett fokus på utomordentlig service och ett personligt bemötande.

Läge

Fyrstjärniga Freys Hotel ligger mitt I Stockholm och har gångavstånd till många av stadens hetaste attraktioner; shopping, restauranger, barer, Gamla Stan och andra sevärdheter. Arlanda Express-tåget stannar bekvämt på andra sidan gatan från hotellet.

Hotellrummen

Av Freys 127 olika rum är inget rum likt det andra. Varje rum har en egen personlig stil att imponera med. Här kan man snabbt hitta ett eget favoritrum att komma hem till.

Mat och dryck

När hungern smyger sig på finns den mycket omtyckta och populära restaurangen Belgobaren där för att välkomna gästerna in och servera fantastisk mat med vackert handlag. Till lunch står valfriheten i fokus då varje gäst själv beställer sin rätt från dagens lunchmeny. Självklart finns även de välkända musslorna från Belgobaren att välja. Freys personal finns alltid till hands för att planera en lyckad middag eller mingel enligt önskemål t.ex. chambre séparée för den privata middagen.

Mötesrummen

Kreativitet, Balans, Harmoni, Mod - detta tror Freys Hotel är viktiga begrepp för ett lyckat möte och också namnen på några av mötesrummen; det största med plats för 50 personer. Lokalerna är ljusa och individuellt inredda för att passa olika agendor och mötes-teman. Den vänliga och proffsiga personalen vet hur man skapar den ultimata atmosfären för styrelsemötet, anställningsintervjun, presskonferensen, team-buildingen, föreläsningen eller årsmötet.

Aktiviteter

På Freys Hotel finns allt för att just ett evenemang ska bli en succé. Den vackra innergården är en mycket omtyckt plats att mingla på när solen strålar. De lite mörkare dagarna på året kan man istället göra sig hemmastad i den varma konferensloungen som har det där lilla extra. Hotellets restaurang Belgobaren erbjuder även lärorika ölprovningar och chokladprovningar som en extra krydda till konferensen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 127
Antal bäddar 233
Största lokal 50
Max restaurang 110
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Bryggargatan 12, 10131 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Freys Hotel
Faciliteter på Freys Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Freys Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Freys Hotel
HOTELLRUM 127
MAX ANTAL BÄDDAR 233
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 50