KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Friiberghs Herrgård

Örsundsbro, Uppsala län
English
ENGLISH

Konferens på herrgård i genuin Upplandsmiljö vid Mälarens strand

Friibergh Herrgård finner man smakfull elegans i skön harmoni med ett stillsamt lugn. Se solen gå ned vid Mälarens rand eller blicka ut över sjön genom bastufönstret. Här möter man lugnet i dess renaste form, och friden blir påtaglig så fort man stiger ur bilen. Det är något speciellt med omgivningarna på Friibergh, där historien lever vidare i intima salonger med sprakande brasor och varm bemötande känsla.

Logi
En god natts sömn kan göra under för kreativiteten, och det har man tagit tillvara på här. Sovrummen är inredda i personlig stil och har blivit uppkallade därefter med individuella namn som ger karaktär till varje enskilt rum. Här hittar man Rättaren och Betjänten bland annat och vilket som än får stå till tjänst, så bjuds gästerna in till hög modern kvalitet samtidigt som den gamla andan finns kvar. I många av rummen kan du dessutom njuta av en strålande utsikt över Mälaren.

Lokaler
På Friibergh Herrgård finns alla möjligheter till en effektiv och inspirerande konferens. Här är aspirationen att inspirera och stimulera och visst finns det ypperliga möjligheter för detta och mer. För den traditionella konferensen finns 14 mötesrum med plats för upp till 100 personer i Mälarsalen, samt ett antal grupprum för det lilla sällskapet. Lokalerna är rymliga och öppna och passar bra för sedvanliga möten.

Om en lite annorlunda konferens låter intressant kan Friibergh erbjuda de mer privata byggnaderna Sjövillan, Golfvillan och Sjöbastun. I dessa hus möts ni i en avslappnad och ledig miljö och avnjuter faciliteter som jacuzzi utomhus, bastu med panoramautsikt, altan vid vattnet och mycket mer. Självklart är alla avskärmade från huvudområdet och möjliggör privata och intima konferenser. Friibergh Herrgård kan även erbjuda olika utformningar för mötet, allt för att främja ett inspirerat tankeflöde genom stimulering av alla sinnen. Bara som ett exempel kan man ta en promenad och spåna idéer och låta naturen göra sitt för kreativiteten. Möjligheterna här är stora.

Mat & dryck
Att de fyra svenska färgstarka säsongerna har mycket att erbjuda har man förstått på Friibergh Herrgård. Här skapas en säsongsbetonad meny efter de råvaror som hör ihop med vinter, vår, sommar respektive höst. Ofta är ingredienserna ekologiska och från närområdet och man lägger stor vikt vid att servera högklassig hemlagad mat.

Precis som varje säsong har sin karaktär har varje måltid sin egen personlighet. Lunchen präglas av husmanskost fast i modern tappning och håller sig nära det traditionella. Middagarna, å andra sidan, karaktäriseras av praktfulla rätter med känsla av lyx. För den som är sugen på något mer på kvällskvisten erbjuder de spännande vickning med mat som ost, korv, tapas och hummer. Oavsett måltid har de utan tvivel något smakfullt att bjuda till bords med.

Aktiviteter
Här ger närheten till naturen en hel rad alternativ för välförtjänta nöjen under konferensen. Vackra Mälaren ligger tätt intill och ger fantastiska omgivningar för sportiga och mer avslappnande aktiviteter.För den golfintresserade är Friibergh Herrgård ett utmärkt val. Anläggningen har en 18-hålsbana och i närheten finns ytterligare två fina banor som kan disponeras för vänskapliga rundor eller tävlingar för den inbitne spelaren. Övriga aktiviteter inkluderar bland annat klättring, båtturer, boule, höghöjdsbana – ja, listan är lång och blir längre än så! Om dagens arbete tagit ut sin rätt och något mindre ansträngande önskas så finns det ingen anledning till oro. Friibergh är perfekt för lugna stunder och erbjuder relaxavdelning med pool, bastu och diverse kroppsbehandlingar. Kanske lockar vin- eller annan dryckesprovning?

Läge
Själva säger Friibergh att det är ett ”skönt ställe” och visst passar den beskrivningen. Här råder lugnet över markerna och Mälarens blanka yta förgyller en även i övrigt magnifik helhet.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 67
Antal bäddar 108
Största lokal 100
Max restaurang 150
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kulla Mysinge 1, 74962 Örsundsbro
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Friiberghs Herrgård
Faciliteter på Friiberghs Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Friiberghs Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Friiberghs Herrgård
HOTELLRUM 67
MAX ANTAL BÄDDAR 108
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100