KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Good Morning+ Hägersten

Hägersten, Stockholms län
English
ENGLISH

Good Morning+ Hägersten- Nyrenoverat konferenshotell i södra Stockholm!

Välkommen till Good Morning+ Hägersten. Här konfererar och bor du i Hägersten, strax utanför Stockholms tullar. På en kort tunnelbaneresa är du mitt i huvudstaden med hela nöjesutbudet för dina fötter. Lika nära har du till området kring Globen och till Stockholmsmässan i Älvsjö.

Tio möteslokaler i ljus, skandinavisk stil
Hos oss får du inte bara ett bra läge utan också ett nyrenoverade hotell med tio möteslokaler i ljus, skandinavisk stil, perfekta för mindre och mellanstora grupper upp till 100 personer. Vår konferenspersonal tar emot dina önskemål och skräddarsyr mötet så att det passar just ditt sällskap. Good Morning+ Hägersten passar till alla former av konferens; från kick-off, teambuilding och utbildning, till vinprovning och privata fest.

Bekväma hotellrum med smakfull design
På Good Morning+ Hägersten hittar du drygt 200 nyrenoverade och bekväma hotellrum med smakfull design. Alla rum har gratis WiFi, platt-tv, arbetshörna med skrivbord och fåtölj. Efter konferensen kryper du ner i en skön säng bäddad med härliga duntäcken, mjuka kuddar och manglade bomullslakan.

På Good Morning+ Hägersten kan du välja att bo i privilege rooms som är större rum extrautrustade med en bekväm fåtölj, espressomaskin, vattenkokare, badrock och tofflor m.m. Då kan du också behålla rummet till klockan 16.00.

Modern restaurang och bar
Du som gillar god mat och dryck har hittat rätt. Restaurangen serverar vällagad lunch eller middag som passar just ditt sällskap. Vill ni fortsätta prata över ett glas efter middagen fortsätter ni vidare till baren. Restaurangen och baren har en modern fransk touch när det gäller meny och inredning, och här hittar du ett brett utbud av kvalitetsviner på glas. På sommarhalvåret öppnar vi dörrarna till vår trevliga uteservering där du kan njuta av BBQ och ljumma vindar. Vill du ladda batterierna finns gymmet ”Flex” en trappa ned med ett stort utbud av klasser, spinningssal, träningsredskap och bastu – ingår när du är vår gäst.

Hotellet är lättillgängligt med bil eftersom det ligger nära E4 och har gratis parkering. Tunnelbanan är bara en kort promenad bort så du kan enkelt ta dig vidare inom Stockholm.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 206
Antal bäddar 440
Största lokal 100
Max restaurang 152
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Västertorpsvägen 131, 12944 Hägersten
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Good Morning+ Hägersten
Faciliteter på Good Morning+ Hägersten

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Good Morning+ Hägersten kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Good Morning+ Hägersten
HOTELLRUM 206
MAX ANTAL BÄDDAR 440
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100