KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Grand Hotel Marstrand

Marstrand, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Grand Hotel Marstrand

Precis intill Paradisparken, med praktfull utsikt över hamnen, kan du njuta av en spektakulär vistelse med anor från 1892. Grand Hotel Marstrand har allt du behöver för ett lyckat möte - en unik miljö, personlig service och mat i toppklass.

Logi
Grand Hotel Marrstrand har 23 rum och alla har sin egen personlighet och historia bakom sig. Vila till exempel i Kung Oscar IIs alldeles egna rum, nummer 24, eller det som drottningen allt som oftast höll till i. I dessa utrymmen känner man kronans makt och stolthet som sjuder i möbler och textilier och inger en historisk känsla. Med 46 bäddar är det en relativt liten anläggning, vilket ger myskänsla och möjliggör egenrätt och privat disponering för tillräckligt stora grupper. Samtidigt sträcker man ut sin kapacitet vid behov med hjälp av samarbete med närliggande hotell för att kunna erbjuda nattlogi för många, många fler än så.

Lokaler
Mötet får en modern miljö i Grand Hotel Marstrands konferenslokaler. Två välutrustade utrymmen med plats för upp till 30 personer ger plats åt mindre möten medan Kristallen, placerad inuti Marstrands Rådhus, kan ta emot så många som 100 deltagare.

Mat & dryck
Det är ett imponerande kök på Grand Hotel Marstrand, helt i anda med läget. Menyn här är så välsmakande och lagad till perfektion att man blivit omnämnd i White Guide, en högt ansedd publicering inom restaurangbranschen. Baren Bakfickan, egen privat sittning, Vinkällaren eller Grand Tenan – vad sägs om det breda valet? Alla har angenäm atmosfär, fast på helt olika sätt.

I Grand Tenan bjuder man upp havet till dans med kräftklor, hummerstjärtar och ostron som valsar i en härlig harmoni. Inta måltiden tillsammans med en suktande utsikt över vattenytan, där solblixtarna skuttar mellan vågorna en fin dag.

Aktiviteter
Området Marstrand ger alla möjligheter till en unik konferensupplevelse: släta hällar, sälar, femkamp på havet och väna näckrosor lockar alla besökare till aldrig tidigare upplevda syner. Dessutom ligger man inte långt ifrån platsen där två hav möts – något som kan bli en trevlig utflykt för företaget. Marstrand i sig bär på mycket historia som utbildade guider gärna berättar om under en vandring genom de fina omgivningarna.

Läge
Mest angenäma sättet att ta sig till Grand Hotel Marstrand är nog båtvägen, där man både kan ta allmän färja, eller sin egen seglare till bryggan nedanför anläggningen. Buss och bil går även det bra och då 45 km skiljer Marstrand från Göteborg.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 23
Antal bäddar 46
Största lokal 100
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Rådhusgatan 2, 44267 Marstrand
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Grand Hotel Marstrand
Faciliteter på Grand Hotel Marstrand

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Grand Hotel Marstrand kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Grand Hotel Marstrand
HOTELLRUM 23
MAX ANTAL BÄDDAR 46
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100