KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Grythyttans Gästgivaregård

Grythyttan, Örebro län
English
ENGLISH

Grythyttans Gästgivaregård
Kom in till oss på Grythyttans Gästgivaregård och känn historiens vingslag från 1641 när gästgiveriet uppfördes på order av Drottning Kristina. Allt sedan dess har Gästgivaregården och dess arv vårdats ömt. Mitt i allt det, så möts ni som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar, i våra högst personligt inredda rum, vinkällare och bar. Här kan ni njuta av mat och dryck som utmanar era smak- och doftsinnen.

Logi
Det som en gång var byns bank, skräddare och privata gårdar är numera delar av Gästgivaregården. Vi huserar i 22 olika byggnader och innehar 54 individuellt designade rum där varje rum har en egen stil, ett eget namn och gedigen historia. Älskar ni dessutom vackra och ombonade tapeter är detta hotellet för er.


Möteslokaler
Konferera i en historisk miljö med moderna möteslokaler, njut av ett kök som är tongivande i det svenska mat- och vinlandskapet, personliga hotellrum och ett gott värdskap. Hos oss har ni möjlighet att abonnera hela Gästgivaregården vid behov av enskilda eller sekretessbelagda möten. Vår personal finns till för att ni ska trivas.


Festvåning
Stallet ligger beläget i vår trädgård och här finns möjlighet för bröllopsmiddagar och andra festarrangemang för upp till 90 gäster.


Mat & dryck
Vi älskar mat! Hos oss står den goda maten och drycken alltid i centrum. Hos oss är helheten och upplevelsen av mat och dryck i kombination med miljön den serveras det viktigaste. Endast de bästa råvarorna används i både nyskapande såväl som klassiska rätter, vackert upplagda och serverade. Oavsett årstid och maträtt kryddar vi alltid med mycket kärlek.


Aktiviteter
På Grythyttans Gästgivaregård har ni all möjlighet till att gå ner i varv för att njuta och vila. Slå er ner i salongerna med en bok ni velat läsa länge, gå på vinkällarvisning eller bara njut av ett utsökt vin i vår Bordeauxbar. Här kan ni njuta av många ting, som lite egen tid i vår relaxavdelning med två olika bastur samt kallbad.Här kan ni strosa genom byn och besöka Måltidens Hus i Norden som idag är ett unikt centrum för mat och dryck i kombination. Husets ursprung bottnar sig från världsutställningen i Sevilla 1992. Här kan ni besöka Nordens enda kokboksmuseum och den Gastronomisk teatern.


Kommunikationer
Från Stockholm: Kör E18 mot Örebro och välj sedan väg 50 mot Falun. Efter ca 25 km väljer ni väg 244 mot Grythyttan. Fortsätt efter denna väg i ca 45 km. Framme vid Grythyttan svänger ni vänster vid Direkten. Fortsätt efter Lokavägen tills du ser skylten ”Gästgivaregård”, där svänger du till höger och tar sedan första gatan till höger.

Från Oslo/Göteborg: Kör E20 eller E18 mot Stockholm och Örebro. Väljer ni E20 svänger ni av vid Laxå vänster in på väg 205. Sedan följer ni väg 205 tills ni kommer fram till Grythyttan. Väljer ni E18 svänger ni av vid den stora rondellen i Karlskoga mot Hällefors, se nedan.

Från Karlskoga: Karlskoga ligger utefter E18. Här svänger ni av mot Hällefors i den stora rondellen. Följ väg 205 mot Grythyttan, efter drygt 4 mil är ni framme i Grythyttan. Fortsätt över järnvägen tills ni ser skylten ”Gästgivaregård”, där svänger ni till vänster och tar sedan första gatan till höger. Nu är ni framme vid Grythyttans Gästgivaregård.


Övrigt
Vinkällarvisning
Vi vågar påstå att vår stora vinsamling ligger rätt så säkert. I anslutning till det före detta fångvalvet, där olyckliga brottslingar väntade på rättegång för 350 år sedan, trängs flera tusen flaskor från distrikt i hela världen. I Gästgivaregårdens vinkällare finns en av Sveriges äldsta samlingar av noga utvalda viner och med en variation som imponerar de flesta. Både stora och små sällskap är varmt välkomna på visning och provning.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 54
Antal bäddar 106
Största lokal 100
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Prästgatan 2 , 71281 Grythyttan
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Grythyttans Gästgivaregård
Faciliteter på Grythyttans Gästgivaregård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Grythyttans Gästgivaregård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Grythyttans Gästgivaregård
HOTELLRUM 54
MAX ANTAL BÄDDAR 106
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100