KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

High Court

Malmö, Skåne län
English
ENGLISH

SEE YOU IN COURT!

Välkommen till en unik mötesanläggning i Malmö!

Förstklassig service, enastående lokaler och superb mat.

På egen tomt ligger High Court som omges av kanalen och slottsparken, med vatten och grönska inpå husknuten, vilket ger en känsla av avskildhet trots att promenaden till city bara tar fem minuter. Hovrättsbyggnaden uppfördes i början av förra seklet i nationalromantisk stil för viktiga möten som har anpassats till en modern konferens & kontorsanläggning. Ursprungliga material och utsmyckningar har kombinerats med dagens teknik och inredning för att skapa en flexibel och modern mötesanläggning med historisk och personlig prägel.

Vi erbjuder lokaler som passar utmärkt från allt från seminarier, möten, konferenser till fest och utställningar. Ni blir bemött med en personlig och proffsig service från början till slut. Maten tillagas i vår egna restaurang av våra prisbelönta kockar.


Lokaler
På High Court kan man välja mellan 15 personligt designade mötesrum i varierande storlekar. Den största sessionssalen rymmer upp till 180 konferensdeltagare i biosittning.

Plenisalen är K-märkt, med vackra väggpaneler och takprofiler och drygt 5 meters takhöjd. Med dess utsikt över slottssparken gör den eventet till något alldeles extra för upp till cirka 80 personer. För mindre grupper (upp till 12 personer) passar gamla åklagarrummet eller advokatrummet.
Vill man arrangera mingel eller event kan grupper på upp till ca 500 personer tas emot. HighCourts bistro är till exempel mycket lämplig för produktlanseringar i representativ miljö.

Arrangemang
Konferensanläggningens vackra lokaler och unika läge inbjuder till en rad olika typer av arrangemang såsom exempelvis bröllopsmiddag, produktreleaser, företagskonferenser - eller varför inte helt enkelt ett traditionellt kafferep. Medarbetarna på HighCourt har lång erfarenhet av allt från utbildningar till skiljedomsförfaranden och vet vilken teknik, sittning och så vidare som erfordras för olika mötesformer.

På High Court älskar man möten!

Läge
Med bara några minuters promenad från Malmö Centralstation och Kastruptåget ligger HighCourt på egen tomt med kanalen och slottsparken som närmaste granne. Trädgården mot city och kongresscentret erbjuder intressant exponeringsyta. Kommer ni med bil kan ni hyra parkeringsplats på tomten.

Mat & dryck
I vår bistro med stora fönsterpartier mot trädgården och kanalen erbjuder vi en genuin bistroupplevelse. Här kan lunch såväl som 5-rättersmiddag avnjutas. Eller varför inte en afterwork i baren tillsammans med kollegor eller kunder. På sommarhalvåret står fönsterpartierna till terrassen öppna mot kanalen. Samla tankarna efter dagen och ät en bit i kvällssolen, eller bara stanna kvar på en drink.

Aktiviteter
På den egna tomten erbjuds olika typer av utomhusaktiviteter, varför inte avsluta konferensen med en paddeltävling i kanalen eller en stillsammare boule i trädgården? Ni har även tillgång till vårt 80 kvadratmeter stora kök som är tillgängligt för matlagning tillsammans med våra duktiga kockar eller varför inte vinprovning i källaren där HighCourts sommelier guidar bland gamla respektive nya världens intressanta viner.


See you in Court!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 190
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Malmöhusvägen 1, 21118 Malmö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på High Court
Faciliteter på High Court

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt High Court kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA High Court
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 190