KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Birger Jarl

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Hotel Birger Jarl – konferenser i Stockholms grundares namn

Namnet kommer från Stockholms grundare. Servicen och kompetensen är dock helt i egen regi. Hotel Birger Jarl i Stockholm är konferenshotellet med tradition och framåtanda i samspel, med elegans och funktionalitet i harmoni, kort sagt med en välbalanserad kombination av hela spektrumet för allra bästa konferensupplevelse!

Fyra stjärnor sömn
271 fyrstjärniga rum finns på Hotel Birger Jarl. Rummen är inredda med stil och smakfullhet som tar sin karaktär från detaljerna. Tavlor, färgkartor och tapetmönster arbetar samman för att skapa en skön sfär i varje rum. Hela 484 bäddar finns på hotellet.

Inspireras inför mötet
Konferensavdelningen på Hotel Birger Jarl har en helt egen ingång. Mötesgästerna förblir ostörda och kan arbeta i fred från privatgäster. De 15 mötesrummen finns på ett plan och rymmer upp till 350 personer i möjligheternas lokal, Congressen. Möblera och styr precis som passar mötets syfte i en inspirerande lokal som även går att dela av i tre delar.

Anläggningen har mötesutrymmen för olika konferenskoncept: Casual, Small Talk, Feel – Flow – Focus och Team and Spirit. Hitta den perfekta platsen för konferensen!

Vardagsrummet kallar!
Hotel Birger Jarls restaurang kallar anläggningen själva för sitt ”vardagsrum”. Visst passar det bra som beskrivning på en härligt avslappnad miljö där konferensmåltiderna avnjuts i lugn och ro under informella former. Rätterna då? Jo, de är ambitiösa, eleganta och finsmakande. Varje säsong får sin egen meny som tydligt hämtar känsla från naturens skiftande skepnad – matgästerna blir ett med årstidens klädsel som återskapas på varje tallriks blanka duk.

After Work & live-uppträdanden på Hotel Birger Jarl
Hotel Birger Jarl är ett hotell där det händer saker. Livemusik och after work-evenemang avlöser varandra och ger möjlighet för konferensgäster att ta del av kvällsaktiviteter som avkoppling efter en dags arbete. Vill man ha något mer organiserat erbjuds dryckes- eller delikatessprovning, träning i anläggningens gym, eller helt enkelt en tur runt om i Stockholm. Upptäck Gamla Stan, Stureplan eller skärgården. På Hotel Birger Jarl har man nära till allt.

Mitt i Stockholm city
Härligt beläget i centrala Stockholm med kollektivtrafik, nöjen och allt staden har att bjuda inom gångavstånd. Smart läge för cityföretag eller inresande mötesgrupper som vill passa på att utforska Stockholm!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 271
Antal bäddar 484
Största lokal 350
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Tulegatan 8, Konferensentré: Birger Jarlsgatan 61, 11353 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Birger Jarl
Faciliteter på Hotel Birger Jarl

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Birger Jarl kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Birger Jarl
HOTELLRUM 271
MAX ANTAL BÄDDAR 484
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 350