KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 040-23 12 12
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Ottilia - By Brøchner Hotels

Köpenhamn, Danmark
English
ENGLISH

Hotel Ottilia - för dig som söker ett rå-coolt designhotell är detta en perfect match! Byggt i Carlsbergs gamla bryggerier, fullt av historia och en häftigt industriell känsla!

Konferens
På plan 3 och 4 finns 10 konferenslokaler i varierande storlek i ruffa, monderna och råa miljöer. Största lokalen rymmer upp till 200 personer. Alla lokaler är utrustade med modern högteknologisk teknik.

Hotellrum
Hotellet består av två byggnader, båda med historiska inslag. I 'Lagerkælder 3' finns flera olika rumskategorier och alla rum har en häftig industriell inredning- flera av rummen har utsikt via de så kallade 'dragkedjefönsterna'.
Hotellets lyxsviter ligger i tornet på den andra byggnaden 'Malt Magasinet'. Rummen erbjuder samma koncept som de övriga Brøchner-hotellen, dvs Fitness kit, organisk frukost, exklusiva badrumsprodukter och room service.

Restaurang och bar
Precis som alla Brøchner-hotell har Ottilia satsat mycket sociala ytor- och detta är inget undantag. Hotellet har flera riktigt coola hang-outs där man kan koppla av, socialisera och njuta av den ruffa men stämningsfulla designen.
Gästerna kan välja att slå sig ner i 'vardagsrummet' eller 'Dipylon-hallen' med 20 meter i tak, eller varför inte i njuta av miljön i 'Kammaren'. Men inte nog med det - hotellet erbjuder även en rooftop-bar med utsikt över staden.
Restaurangen TRAMONTO ligger högst upp i hotellet och förutom att njuta av lokalens 360-graders utsikt över Köpenhamn erbjuds du även att prova på det bästa av Italiens smaker i form av mat och dryck.

Spa- och relaxavdelning
Aire Ancient Baths ligger vägg-i-vägg med hotellet och hotellets gäster har en egen ingång. Det är en unik spa- och badupplevelse i samma häftiga industriella miljö som hotellet. Man har medvetet valt att bevara så mycket som möjligt av den råa, ruffa miljön när man skapat baden, men mjukat upp med stämningsfull belysning och ljuslyktor. Upplevelsen består dels av 6 termalbad med olika temperaturer, som man doppar sig i under en speciell ritual, dels deras relaxavdelning med varma marmorstenar.
Entré ingår inte för hotellets gäster och bokningar görs direkt med Aire Ancient Baths, de erbjuder dock Ottilias gäster en extra upplevelse på väl på plats. Aire erbjuder grupper och företag att hyra spat exklusivt för en grupp i taget - ett tips på avkopplande aktivitet efter en fullspäckad arbetsdag.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
040-23 12 12
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 155
Antal bäddar 200
Största lokal 120
Max restaurang 150
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
BRYGGERNES PLADS 7, DK1799 Köpenhamn
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Ottilia - By Brøchner Hotels
Faciliteter på Hotel Ottilia - By Brøchner Hotels

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Ottilia - By Brøchner Hotels kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Ottilia - By Brøchner Hotels
HOTELLRUM 155
MAX ANTAL BÄDDAR 200
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120