KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotel Skeppsholmen

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Hotel Skeppsholmen – unikt läge över hav och land i Stockholm

Hotel Skeppsholmen är en fröjd för ögat och sinnet. Självaste Nicodemus Tessin, som även ritade Stockholms slott, har varit med i den första uppbyggnaden av den här konferensanläggningen. Med sitt status som byggnadsminne har mycket av den ursprungliga 1600-talsarkitekturen bevarats genom åren, och mötesgästerna som kommer till Hotel Skeppsholmen får ta del av en lång och rik historia som utvecklats och berikats genom århundraden.

Lugn & ro kring anläggningen
Skeppsholmen är en ö med stadens vyer tvärs över vattnet. Här rådet lugnet som en stilla monark kring trädens kronor och vågornas kluckande rörelser. Konferensgästerna får sova ut i lugn och ro mellan mötesdagarna i något av Hotel Skeppsholmens 80 rum, som är inredda i modern anda med ljusa färgdimensioner för en härligt avslappnad sovmiljö.

För extra mervärde på vistelsen, välj gästrum med havs- och/eller trädgårdsutsikt!

Mötet i Stockholm
Hur lockande låter inte ett möte i Skridskopaviljongen eller i Sjöofficersmässen? Det förra är ett litet tegelslott i miniformat med torn och fina fönster, medan det senare är en är en festvåning för alla slags sammankomster. Upp till 100 personer kan konferera i Hotel Skeppsholmens lokaler, som är 8 till antalet. 3 större möteslokaler och 5 grupprum!

Matsuccéer radas upp i köket på Hotel Skeppsholmen
Långa Raden erbjuder konferensgästerna frukost, fika, söndagsbrunch, lunch och middagar som lagats med omsorg på alla vis. Menyn är en färgstark blandning av husmanskost och eleganta sjörätter som vattnar de mest kräsna tungor. Med dagens tips, alltid två till antalet, kan den duktiga personalen guida konferensgästerna rätt kring filéer och puréer till goda beslut.

Dra ut på sjön eller till lands
Tillsammans med flera aktivitetsbolag kan Hotel Skeppsholmen ordna de flesta aktiviteter under konferensen. Far ut på havet på RIB-båtar, sälsafari eller kajakpolo, eller upplev landsnöjen såsom lerduveskytte, Segway och lagkamper.
Träning, tennis, smakprovningar och promenader i den vackra naturen – eller varför inte en tripp till Stockholm city – är alla priseffektiva alternativ som mötesgruppen kan roa sig med under lediga stunder.

Stad & skärgård – i ett!
Hotel Skeppsholmen är otvivelaktigt en oas mitt i staden. Med Stockholms kärna ca 10 minuter bort med både buss och båt ligger anläggningen i ett unikt konferensläge. Slipp långa restider men få ändå havet och lugnet!

Svanen simmar vid Hotel Skeppsholmen
Med havet så nära inpå hyser man naturligt nog stor empati för dess och naturen i övrigt välmående. Hotel Skeppsholmens Svanenmärkning vittnar om anläggningens miljöarbete.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 80
Antal bäddar 107
Största lokal 100
Max restaurang 90
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Gröna Gången 1, 11186 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotel Skeppsholmen
Faciliteter på Hotel Skeppsholmen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotel Skeppsholmen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotel Skeppsholmen
HOTELLRUM 80
MAX ANTAL BÄDDAR 107
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100