KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Hotell Åregården

Åre, Jämtlands län
Konferera i fjällen och känn er varmt välkomna till Hotell Åregården - mitt i Åres hjärta!

Våra gäster påstår att man sover lite extra gott hos oss. Om det beror på fjäll-luften, nattlivet, den fantatiska maten eller hotellets sköna sängar låter vi vara osagt, det får ni avgöra. Vad vi vet är att om man höjer blicken ovanför duntäcket så finner man landets bästa skidåkning, restauranger, caféer och shopping tillsammans med en stör-ej-skylt inom räckhåll.

Konferens
En konferens på Hotell Åregården kombinerar enkelt nytta med nöje. Vi erbjuder den personliga service som utgör grunden för en lyckad konferens, en framgångsrik produktlansering eller en fartfylld kick-off. Med full teknisk utrustning, ombonade mötesrum för total avskildhet, såväl som större lokaler med utsikt över både Åresjön och fjället, bjuder vi på en idealisk miljö för det skräddarsydda mötet - er önskan är vår utmaning,

Restauranger och underhållning
På Hotell Åregården står valmöjligheten mellan tre olika koncept när du är hungrig. På Åregården Bar & Bistro och i hotellets lobby serveras lättare rätter så som traditionell husmanskost, våffelmeny och take away från tidig förmiddag till sen kväll. Här kan du även avnjuta glüwein och andra goda drycker efter en dag på fjället. På Åregårdens Skafferi & Vinbar, precis runt hörnet, möts du av en pulserande miljö med allt från ett stort utbud av delikatesser och smårätter till vinprovning och take away. På Wallmans Dippan får du svenska fjällens hetaste show serverad tillsammans med en fyra-rätters middagsmeny. Dippan är Åres partypalats med allt från dinner show, nattklubb och after-ski till solveranda och schlagerbar.

Åre Relax & Spa
En trappa ner hälsar Åre Relax & Spa dig välkommen till en stunds lugn och ro i en mindre och intim miljö. Här bjuds behandlingar och vädersäkra grupp- och konferensaktiviteter med fokus på välbefinnande och avkoppling. Du kan även slappna av i vår relaxavdelning med bastu- och poolbad.

Country Club
Den omtalade och högst legendariska nattklubben Country Club lockar med liveband, två dansgolv och ett brett sortiment av drinkar. Under säsongen bjuds på nöje av varierande karaktär med bl.a. live-uppträdanden av Sveriges artistelit samt barhäng av högsta klass.

Hjärtligt välkomna!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 54
Antal bäddar 103
Största lokal 130
Max restaurang 225
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Årevägen/ Torget, 83014 Åre
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Hotell Åregården
Faciliteter på Hotell Åregården

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Hotell Åregården kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Hotell Åregården
HOTELLRUM 54
MAX ANTAL BÄDDAR 103
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE