KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

IVA Konferenscenter

Stockholm, Stockholms län
IVA Konferenscenter – Modernt och sekelskifte i oslagbar kombination, mitt i city!

Dagkonferensen i Stockholm finner ett elegant hem i välkända IVA-huset mitt i staden. Här inryms IVA Konferenscenter med möteslokaler som alla ser ut mot den alldeles egna trädgården, en liten lummig oas i stadsmiljön.

Möte för många eller få
IVA Konferenscenter erbjuder totalt tio konferenslokaler och sammanträdesrum i olika storlekar. Här finns mötesrum anpassade för utbildningar, ledningsgrupper, frukostmöten och även den unika hörsalen Wallenbergsalen med plats för 150 personer.

Den praktfulla festvåningen i vitt och guld med stucktak och kristallkronor skapar en härlig kontrast till de mer traditionella och klassiska mötesmiljöerna. Genomgående erbjuds teknik i framkant med mycket fasta installationer. Egen tekniker finns i huset för att hjälpa grupperna att skapa smidiga möten.


Restaurang Grodan
Välkända Restaurang Grodan som finns i samma fastighet svarar för allt det goda som serveras. Mingel och tilltugg, konferensluncher eller festmiddagar. Allt tillagat med samma finess och med råvaror från utvalda leverantörer. I festvåningen kan det dukas för 175 sittande gäster vid runda bord.

För- och eftermiddagsfikat finns på bufféer och frestelserna är många!

IVA Konferenscenter har aktiviteter för mötet
Låt konferensen bli en tillställning för nytta och nöje och kombinera med en aktivitet för mötesgruppen. Det kan vara stort eller smått – det mesta blir uppskattat. Utanför dörren väntar Stockholm, som knappast behöver närmare introduktion.
Inne på IVA Konferenscenter kan man ställa till med dryckes- eller delikatessprovningar av olika slag, middagsunderhållning, eller andra trevliga tilltag.

Konferens mitt i Stockholm stad
Stureplan och Nybrokajen ligger ett par steg bort. På IVA Konferenscenter är man helt enkelt centralt i Stockholm. Den egna trädgården ger en liten lugn lummig oas från citybruset utanför. Smidigt med kommunikationer med tunnelbana och buss. Närmaste parkeringshus finns på samma gata.

DIGITALA MÖTEN PÅ IVA Konferenscenter

På IVA Konferenscenter finns lång erfarenhet och stor kunskap om digitala möten. Varje år genomförs ca 65 webbsändningar i egen regi. Hörsalen Wallenbergsalen är utrustad med avancerad scenteknik och egen produktionsstudio, LED vägg och flerkamerasystem.
Även den nästa största lokalen Wenströmsalen har liknande teknikinstallation och klarar sändningar och inspelningar.
I övriga lokaler finns anpassade system för video - telefonkonferens med stabil teknik. I taken finns inbyggda högtalare och mikrofoner vilket gör att inga lösa mikrofoner behövs utan deltagarna kan tala fritt i rummet.
I den vackra festvåningen finns också möjligheter till webbsändning med mobil teknik. Vidare finns en egen studiomiljö för digitala möten med flexibel bakgrund, ljussättning och möblering. IVA har två heltidstekniker för support på området vilket skapar stor trygghet kring tekniken.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.46 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Största lokal 150
Max restaurang 175
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Grev Turegatan 16, 10242 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på IVA Konferenscenter
Faciliteter på IVA Konferenscenter

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt IVA Konferenscenter kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferenslokaler i City - Konferensanläggningar,se


Topp IVA Konferenscenter