KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Kämpasten

Sigtuna, Stockholms län
English
ENGLISH

Kämpasten - Konferens Sigtuna

Inspirerande. Funktionellt. Leende.
På Kämpasten erbjuder vi miljö, lokaler och personligt bemötande helt enligt dessa begrepp på en kompetent och erfaren konferensanläggning. Legenden säger att en kraftkarl för länge, länge sedan vräkte ett enormt klippblock i vattnet intill - och just därifrån har man fått namnet Kämpasten. Medan andra menar att det satt en kätting fast vid stenen och över till en liknande sten på andra sidan sjön för att hindra finende skepp från att ta sig in i Sigtuna. In mellan äppelträd och syrener finner man idag ett flertal byggnader som hyser en fullvärdig inrättning med mycket personlighet.

Logi
För bästa välmående ska nattsömnen kunna räknas på bägge händerna och i Kämpastens breda enkelsängar är detta inget problem. Sjunk ned och känn hur kroppens muskler slappnar av och stressen försvinner med en gång. De 116 rummen är fint inredda och har allt man kan tänkas behöva så som vattenkokare för te och kaffe samt hårtork och morgonrock.

Lokaler
Sedan byggnationen 1982 har Kämpasten lyft - likt mannen i myten - block efter block utmed resan och banat väg åt en komplett anläggning för utbildning och möten. 8 lokaler står idag redo att ta emot konferensgrupper med max 75 deltagare. Mötesrummen finns i varierande storlek för olika sammanslutningar och är flexibla för att kunna möta alla behov. Med lång erfarenhet kan den här anläggningen bjuda på stor kunskap och kompetens när det gäller framgångsrika konferenser.

I Sjövillan samlas upp till 25 personer i avskild miljö med utsikt över Mälaren som ligger precis utanför. Som Kämpastens övriga lokaler har Sjövillan frikostiga fönster för ett härligt ljusinsläpp. Här finns även gott om utrymme för grupparbete i Sjövillans fyra grupprum.

Mat & dryck
Ett arbetande huvud är ett huvud som kräver god och välgörande energi, och det förstår kockarna på Kämpasten. Inifrån och ut är maten här en ren njutning för kropp och själ, med okomplicerade rätter och svensk attityd. Säsongens finaste står i strålkastarljuset och man kan erbjuda kräftskiva på sensommaren och värmande anrättningar vintertid. Köksmästaren spinner gärna vidare på individuella idéer för att skapa en unik kulinarisk upplevelse för sällskapet.

Aktiviteter
Tallar och kottar förärar konferensgästerna på denna natursköna plats, med grönskande och härligt barrdoftande ytor. Man kan kombinera mötet med aktiviteter såsom att till exempel jobba på samarbetsförmågan i laguppdrag som 420 sekunder, musikquiz eller mystiska Hemliga lådan. Känner man för en adrenalinkick så finns det mer utvecklade aktiviteter än att hysta med stenar, och sjön bjuder in till båtturer med kajak, roddutflykter och annat spännande. Historiska staden Sigtuna har mycket att stoltsera med och genom en guidad tur kan man lära sig mycket om regionens fängslande bakgrund.
Eller varför inte delta i ett eller flera av våra sex ledarledda träningspass som hålls varje vecka.

Läge
Kämpastens byggnader speglar sig i blanka Mälaren och sjön reflekterar även lugnet som vilar över trakten. Drygt 4,5 mil från Stockholm och knappt 20 minuter från Arlanda står anläggningen redo för alla företag som önskar konferens norr om huvudstaden. Hittar man till Sigtuna så behöver man bara 3 km vidare väst för att komma till denna kompetenta anläggning.

Övrigt
Konferensanläggningen ägs av Handelshögskolan som sedan länge förlagt sina utbildningar här. Kvalitet och trivsel är två variabler som står i fokus i leveransen till gästerna. Här strävar man även efter att göra sitt för miljön och har därför anpassat städ- och köksmetoder därefter. Köket prioriterar huvudsakligen närproducerade och ekologiska produkter.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 116
Antal bäddar 116
Största lokal 70
Max restaurang 158
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kämpastensvägen 17, 19321 Sigtuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Kämpasten
Faciliteter på Kämpasten

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Kämpasten kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Kämpasten
HOTELLRUM 116
MAX ANTAL BÄDDAR 116
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 70