KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka KONFERENS UTANFÖR SVERIGE
Ring oss: 08-583 610 60

Boka konferens Utomlands - Utvalda konferenshotell på utlandsdestinationer

English
ENGLISH
FÖRFRÅGAN

Konferens och kick off utomlands!

Planerar Du konferens utanför Sverige - kanske kickoff? Här presenteras ett urval av särskilt utvalda konferenshotell av hög standard, belägna på citydestinationer såsom

Köpenhamn och andra orter i Danmark

Oslo

Helsingfors

Tallinn

Riga och andra destinationer i Lettland

Berlin

München

Warszawa och andra destinationer i Polen

Rom

Madrid

Nice och andra destinationer i södra Frankrike

Du finner även högklassiga konferenshotell på varma, salta och soliga destinationer som Mauritius, Malta, Dubrovnik, Nice och Juan les Pins.

Vi på Kontur Konferens hjälper Dig skapa en helhetslösning för er konferens utanför Sverige. Beroende på antalet deltagare och destination kan t ex specialcharter av flyg eller tåg vara kostnadseffektiva resealternativ.

Väl på plats vill ni kanske kombinera konferensen med exempelvis utflykter, externa restaurangbesök och andra typer av aktiviteter. Inga problem - våra erfarna projektledare kommer med förslag och bistår med att skapa och organisera ett spännande program för hela vistelsen.

Vår projektledare kan även finnas med på plats under hela konferensen för att säkerställa att allt "flyter på" enligt plan.

Råd, rekommendationer, förslag, enhetlig offert, kostnadsjämförelse och bokning!

Att utvärdera och jämföra offerter från hotell i olika länder är inte helt lätt. Offerterna varierar i struktur och innehåll. Vad ingår och vad tillkommer i de olika alternativen? Hur redovisas moms och andra skatter? Vilka avbokningsregler gäller?

Gör det enkelt!

Välj ut de hotell som är av intresse och få en samlad enhetlig offert på svenska med överskådlig kostnadsjämförelse, redovisad i svenska kronor, där du snabbt och säkert kan jämföra "äpplen med äpplen".

Hittar Du inte hotell på den destination ni önskar åka till - kontakta oss gärna på telefon eller email - vi samarbetar med många anläggningar på orter runt om i världen, i tillägg till de som finns med på denna sida.

Gör din förfrågan online eller maila oss på Kontur Konferens - bokning@KonturKonferens.se

Telefon: 08-583 610 60.

Kontakta oss

Telefon:08-583 610 60

Email: bokning@konturkonferens.se


Eva

Emma

Maria

Urban

Susanne

Emma


Kontur Konferens AB
Strandvägen 46
196 30 Kungsängen
08-58361060
bokning@konturkonferens.se