KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Krägga Herrgård

Bålsta, Uppsala län
English
ENGLISH

Krägga Herrgård
Du är här. I nuet. 45 minuter från storstaden, omgiven av grönskande natur och innerligt värdskap. Här finns alltid tid för dig. Tid för fokuserade möten, för eftertanke, för långvarig romantik, för njutning. Tid att vara närvarande. Eller som vi säger på Kräggiska, härvarande. Krägga Herrgård ligger vid Mälarens strand, omgiven av 100 hektar grönskande mark där rådjur, älg, fasan, räv och hare springer vilt. Endast 45 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Välkommen till Krägga Herrgård!

Logi
Sammanlagt finns här 22 dubbelrum och 25 enkelrum i varierande storlek. Våra rum är tidlöst stilfulla. Tre hotellrum finns i herrgården, de andra är belägna i de två herrgårdsflyglarna samt i den fristående Sjövillan och Härbret.

Lokaler
Våra konferenslokaler är ljusa och luftiga. De flesta med en strålande sjöutsikt. I anslutning till lokalerna finns sköna utrymmen för avbrott och pauser. Färsk frukt och vatten finns alltid att tillgå.

Samtliga konferenslokaler har fri wifi-uppkoppling. Här finns PC-kanon, blädderblock, whiteboard, block och pennor. Och förstås våra konferensvärdinnor som ser till att ni har allt ni behöver under er mötesdag.

Mat & dryck
På Krägga Herrgård är varje måltid en liten högtid. Vi lägger stor vikt vid varje smakrik ingrediens och varje råvara är omsorgsfullt utvald, ofta från herrgårdens gröna omgivningar. Menyerna komponeras efter säsong med fingertoppskänsla och stort hjärta.

Och vinerna som serveras till är alltid perfekt tempererade. Våra hovmästare lägger sin hand, och sin tid, vid ditt bord, dig och ditt sällskap – och gör allt för att din måltid ska bli en fulländad smakupplevelse.


Aktiviteter
Möten är så mycket mer än att bara sitta still. Att umgås och göra andra saker tillsammans än vad man brukar, förbättrar kommunikationen inom företaget. Det stärker relationerna och ökar förståelsen för varandra i gruppen. Och den fantastiska miljön runt om på Krägga bjuder verkligen in till detta.

Lugna, avkopplande stunder i sjöbastun, en fartfylld safari på fyrhjulig mc eller en båttur ut till en klippa för att se på solnedgången tillsammans. Ett parti schack, bergsklättring eller en heldag med teambuilding. Valmöjligheterna är många. Fråga oss om tips och råd hur ni når just ert syfte.

Hitta hit
Krägga Herrgård är idylliskt beläget vid en mälarvik, endast 45 minuter från stan, vare sig stan heter Uppsala, Stockholm eller Arlanda. Närmaste station för tåg och pendeltåg är Bålsta. Taxi finns precis utanför stationen och vi förbeställer gärna en bil åt dig


FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 47
Antal bäddar 69
Största lokal 300
Max restaurang 300
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
, 74693 Bålsta
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Krägga Herrgård
Faciliteter på Krägga Herrgård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Krägga Herrgård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Krägga Herrgård
HOTELLRUM 47
MAX ANTAL BÄDDAR 69
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 300