KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Lidö Värdshus

Gräddö, Stockholms län
English
ENGLISH

Lidö värdshus är en pärla i Stockholms norra skärgård!

Lidö värdshus är öppet för bokningar från maj till oktober och består av pensionat med skärgårdsinspirerade rum, stugor samt restaurang med fokus på nårproducerade råvaror och personlig service. Här kan ni arrangera konferens, kickoff, bröllop och fest. Medarbetarna på Lidö Värdshus hjälper gärna till med planering och genomförande. Från midsommar till mitten av augusti är Lidö Värdshus öppet för allmänheten med skärgårdskrog, boende och hamncafé.

Lidö, som är ett naturreservat i hjärtat av Roslagen, har endast en bofast familj samt en sommarstuga. Här har ni närhet till naturen och havet, och det är lätt att hitta lugnet. Till Lidö åker ni båt från Räfsnäs Brygga, en 15 minuters båtresa.

Matsal och konferenslokal för 130 personer
Inne i värdshuset finns en stor paviljong som används som konferenslokal och matsal för upp till 130 personer. I paviljongen finns det storbilds-TV, trådlöst internet samt blädderblock. I paviljongen arrangeras större middagar och fester, och den fullt utrustade baren hittar ni intill.

Kinarummet, som är känt för de kinesiska sidentapeterna från 1760-talet, ligger också inne i värdshuset och kan användas som mötes- och middagslokal för upp till 30 personer. I Kinarummet finns storbilds-TV, blädderblock samt trådlöst internet.
I värdshusets östra flygel finns en konferenslokal samt två grupprum. Här kan upp till 30 personer konferera. Lokalen har storbilds-TV, blädderblock samt trådlöst internet.

Pensionatet består av Kvarnvillan, Västra flygeln, Östra flygeln samt Västergården och har tillsammans 28 dubbelrum och familjerum, med gemensamma toaletter och duschar i korridorerna. Rummen är skärgårdsinspirerande och många av rummen har havsutsikt. Västergården ligger ca 7 minuters promenad från värdshuset och här finns även ett gemensamt kök samt uteplats med grillmöjligheter.

Det finns fyra stugor med fyra bäddar i varje. Alla stugor har en dubbelsäng samt en bäddsoffa, matplats, pentry samt toalett. Duschar finns i egen duschstuga i anslutning.

De enda bofasta på Lidö är en självförsörjande bonde med sin familj. Nära gästhamnen hittar ni öns enda sommarstuga. I gästhamnen finns 50 båtplatser och hamncaféet Oasen aom håller öppet under högsommaren.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 32
Antal bäddar 80
Största lokal 130
Max restaurang 130
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Lidö, 76015 Gräddö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Lidö Värdshus
Faciliteter på Lidö Värdshus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Lidö Värdshus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Lidö Värdshus
HOTELLRUM 32
MAX ANTAL BÄDDAR 80
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 130