KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Loka Brunn Hotell & Spa

,
English
ENGLISH

Loka Brunn
Under lång tid har Loka Brunn skänkt människor livskraft. Hit har människor vallfärdat i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta och koppla av. Sedan 2007 ägs och drivs Loka Brunn av familjen Spendrup och traditionen lever vidare. Än idag är Loka en uppskattad plats för möten, avkoppling och rekreation. Anläggningen är modernt utrustad, men ursprunget och historien är omsorgsfullt bevarad. Detta gör Loka Brunn till en unik plats som vi gärna delar med oss av.

På Loka Brunn kan du sova och äta gott, konferera samt njuta av spabehandlingar. Här finns 150 hotellrum, 24 konferenslokaler och grupprum samt en restaurang som har plats för ca 300 gäster. Vattensalongen erbjuder unika spaupplevelser i form av bad i varma källor, bastur, golfhall, behandlingsavdelning och en spareception med butik och servering.


Bo Kungligt
Den 3:e oktober 1759 fick Loka sina kungliga privilegier och därefter har många kungabesök ägt rum. Vi har gästats av Kung Adolf Fredrik med hustru Drottning Lovisa Ulrika. Även deras son Gustav III var en flitig gäst och ägde ett eget hus, som idag är döpt till Kungsbyggnaden och inrymmer fyra sviter. Loka Brunn erbjuder många nyrenoverade rum där du som gäst får njuta av en god natts sömn i Carpe Diem sängar.


Möten
Loka Brunn har i århundraden varit en mötesplats med vatten i fokus. Än idag är det en uppskattad plats för möten, kick-offer, mässor eller galamiddagar. För kreativa möten rekommenderar vi vår mötesflotte Lovisa-Ulrika, stora möten vår kongresshall Victoriasalen med toppmodern ljud-, ljus- och teknikutrustning och för beslutsfattande möten Vattensalongens varma källor.


Mat och Dryck
Stora Societetshuset är den klassiska samlingspunkten på Loka Brunn. I den vackra byggnaden från 1912 finns restaurang och salonger, och precis som förr är det hit man går för att avnjuta mat, dryck och tid tillsammans. Koppla av med en bra bok framför brasan, spela ett sällskapsspel, samtala med dina kära över ett glas champagne eller delta på någon av våra många provningar.


Vattensalongen
Vattensalongen ligger vid sjön Norra Loken och här finns en unik spaupplevelse i form av bad, bastur, behandlingsavdelning, golfhall, gym och spareception med butik och servering. Vår behandlingsavdelning erbjuder bland annat massage, duobehandling, Lokas specialiteter och exklusiva ansiktsbehandlingar med diamantslip.


Aktiviteter
Oavsett om du kommer till Loka Brunn som privatgäst eller på konferens så finns det massor att uppleva på både brunnen och i omgivningarna. Boka en företagsaktivitet, njut av dryck och smaker på våra provningar, bli racerförare för en dag eller häng med ut och upplev Lokas skogar på en mountainbike. Koppla av med en spabehandling, öka pulsen med ett aktivitetspass eller upplev en historisk guidning.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 150
Antal bäddar 271
Största lokal 200
Max restaurang 180
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Loka Brunn, 71294
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Loka Brunn Hotell & Spa
Faciliteter på Loka Brunn Hotell & Spa

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Loka Brunn Hotell & Spa kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Loka Brunn Hotell & Spa
HOTELLRUM 150
MAX ANTAL BÄDDAR 271
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200