KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 040-23 12 12
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Margretetorps Gästgifvaregård

Hjärnarp, Skåne län
English
ENGLISH

Margretetorps Gästgifvaregård – en skånsk idyll för mötet

Gästgifvaregården Margretetorp är en naturskön destination för konferensen. Broar och bäckar, svalor som flyger, träd som kastar skuggor i solnedgångens varma glöd… stämningen är hög. Mitt i allt detta vackra står konferensanläggningen med allt inför mötet. Margretetorps Gästgifvaregård hälsar alla företagsgäster välkomna till en idyll i Skåne.

Unikt boende, på riktigt!
Att man erbjuder en unik nattsömn på Margretetorps Gästgifvaregård är faktiskt varken överdrift eller skryt. Med specialgjorda sängar från Grange kan anläggningen stoltsera med en vila som ingen annan har!
De 58 rummen har sängplats åt 116 gäster och är inredda med stil och charm med körsbärsmöbler och finurliga dekordetaljer som sätter personlig prägel på varje rum.

Mötet
Wasasalen är Margretetorps Gästgifvaregårds största möteslokal, som även är delbar. 250 personer får plats som mest i en spatiös och ljus lokal med sneda väggar och en hel vägg i fönsterglas i bortre kortsidan. Möblera om som det passar mötets syfte! Stallet är något mindre med plats för 150 personer och utöver de 7 större konferenslokalerna finns även 4 grupprum.
Margretetorps Gästgifvaregård har även en rad inspirerande mötesmodeller på lager som ökar den interaktiva känslan eller byter ut en konventionell miljö mot något nytt och spännande. Diskutera gärna mer vid förfrågan!

Margretetorps Gästgifvaregård och mat
Maten får högt ställda lovord från gästerna på Margretetorps Gästgifvaregård. Under konferensen får mötesdeltagarna avnjuta anläggningens välrenommerade kokkonster som hämtat inspiration och känsla från skåneslätten själv.

Aktiviteter under konferensen
På Margretetorps Gästgifvaregård hjälper man gärna till att ordna en aktivitet som passar konferensens syfte och tidsbudget. I egna listan finner man alternativ som smakprovningar, mordmysterium, samspel och föreläsningar. I Green Hat Challenge får företaget uppgifter som ska lösas med hjälp av mobilen – en modern utmaning som verkligen testar och bygger upp lagandan!

Skånes idyll
Margretetorps Gästgifvaregård ligger idylliskt bland grönska och natur, 11 km från Ängelholm och 22 km från Båstad. I tidstermer innebär detta 10 minuter från Ängelholms flygplats och 20 minuter från stadens centralstation.

Parkering
Parkera utan kostnad vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
040-23 12 12
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 58
Antal bäddar 116
Största lokal 250
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kägleväg 9, 26698 Hjärnarp
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Margretetorps Gästgifvaregård
Faciliteter på Margretetorps Gästgifvaregård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Margretetorps Gästgifvaregård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Margretetorps Gästgifvaregård
HOTELLRUM 58
MAX ANTAL BÄDDAR 116
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 250