KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 040-23 12 12
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Pensionat Strandkullen

Onsala, Hallands län
Pensionat Strandkullen – en rustik konferensupplevelse!

Bland vidsträckta ängar och hästhovar som gjort sitt avtryck i marken ligger charmiga Pensionat Strandkullen. Här står tiden kanske inte riktigt stilla, men visst känns det som om att takten går lite, lite långsammare? Gunga med i en lunkande livsstil under konferensen och känn hur uppfriskande det är! Hur pulsen sänks och hjärtat slår i takt med svajande grässtrån och lugnande vågsvall. Arbetet får fullt fokus under ett möte på Pensionat Strandkullen på Onsala-halvön på västkusten. Välkomna!

Övernatta i ombonade rum
14 sköna sovrum med plats för 32 konferensgäster har noggrant inretts för gästernas välbefinnande. Med karismatisk personlighet antar varje rum den viktiga utmaningen att bli ett tillfälligt hem för mötesdeltagarna. Vila under rustika träbalkar, skyddad bakom mysigt mönstrade gardiner, eller i nordisk stil – samtliga med förstklassiga sängar för den bästa vilan.

Att mötas på Pensionat Strandkullen
Pensionat Strandkullen är sannerligen en personlig anläggning på alla vis. Med en stor konferenssal kan man ta emot grupper om upp till 40 personer, i en öppen och ljus lokal med all mötesteknik.

När mindre företagsgrupper kommer till pensionatet är man precis lika välkomnande. Då drar gruppen fördel av frukostmatsalen med den fina innergården, alternativt Gröna Huset som en frizon för tankar och idéer.

Mat direkt från naturens skafferi
Härliga västkustens naturliga kök har en hel del äss upp i rockärmen. Här är det avskalat och opluggat, som en konsert där artisten låter rena toner ta flykt utan hjälp av högtalare. Musikerns drömland får liv av konstnärliga kockar någonstans mellan sauterad g-klav och fräst helnot. Garanterat en minnesvärd upplevelse!

På Pensionat Strandkullen vill man dessutom ge sina konferensgäster bästa möjliga smaker och satsar stort på KRAV-märkta och lokalproducerade råvaror.

En arena för konferensaktiviteter
Pensionat Strandkullen och omgivningen är en stilsäker arena för konferensaktiviteter. Havet, skogen, ängen, och interiör är alla fullt utrustade för att anordna lärande och utvecklande aktiviteter att komplettera mötet med.

Nya konferenstrenden RIB-båtar, fiske, eller segling till havs, promenader eller golf i det vackra landskapet, eller utforskande smakprovningar och middagsmysterier är bara några av många alternativ som speglar utbudet här.

Kungsbackafjorden intill
På vackra Onsala-halvön intill Kungsbackafjorden, ca 4 mil utanför Göteborg ligger den här rara konferensanläggningen som minner om en mer naturlig livsstil.

Kom med bil - eller till häst! Utanför anläggningen har man nämligen ordnat så att hästburna gäster kan ställa sin kompanjon för tillfälliga visiter!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
040-23 12 12
Kundbetyg - Konferensindex
0 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 14
Antal bäddar 32
Största lokal 40
Max restaurang 50
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Strandkullen 3, 43931 Onsala
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Pensionat Strandkullen
Faciliteter på Pensionat Strandkullen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Pensionat Strandkullen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Gå till ALLA KONFERENSHOTELL PÅ VÄSTKUSTEN - Konferensanläggningar,se


Topp Pensionat Strandkullen