KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Runö Möten & Events

Åkersberga, Stockholms län
Beläget på en alldeles egen halvö, här löper man hela linan ut. På Runö förstår man vikten av att skapa en vacker och tilldragande tavla med givande bak- och förgrund, kompetent inramning och till sist mycket kunskap för den där sista finputsen som resulterar i en tidlös helhet. Precis som anläggningens konstsamling med runt 700 tavlor ständigt växer, så utvecklas Runö självt kontinuerligt för att kunna ge toppservice för konferensgästerna. Över 50 års erfarenhet garanterar en kunnig anläggning som bemästrar konsten att ge framgångsrika möten.

Logi
För nattgästerna har man ställt i ordning 220 rum i kreativ design. Här har man lyckats att kombinera det glada 50-talet med modern inredning och nått fram till en trivsam förening som gärna välkomnar trötta konferensdeltagare i behov av vila efter dagens ansträngning.

Lokaler
Oavsett storlek på mötet har Runö säkert en lokal som passar. 20, 40, 60 – ja, upp till 600 personer får plats här i runt 30 olika mötesrum samt rummet med extra stjärnglans, Runöhallen, som har magnifika 800 kvadratmeter av potential. 4 mindre grupprum för upp till 12 deltagare passar bra för styrelsemötet eller helt enkelt sammanträdet med färre deltagare.

Dessutom kan man erbjuda spännande nytänkande upplägg som Walk and Talk, Digital debatt eller Idéverkstad där man tar hjälp av bland annat naturen och IT för att skapa färska format som inspirerar och stimulerar till smarta beslut och kreativa idéer.

Mat & dryck
3 olika restauranger ger god plats åt konferensdeltagarna när arbetet tillåter en kortare andningspaus. Hjärnan kräver mycket energi, inte minst när idéer och beslut ska frammanas under press. Runöhallen kan dukas upp för 350 gäster, huvudrestaurangen tar upp till 235 bordsdamer och -herrar och därtill finns café med plats för 100 personer samt Pärlan som bjuder in 50 personer. Kockarna använder mer än gärna lokalt producerade och ekologiska ingredienser som sedan lagas från ren råvara för att kunna servera egenskapade gastronomiska konstverk som är en tjusning för både öga och gom.

Aktiviteter
Härliga omgivningar ger ännu härligare möjligheter för utomhusaktiviteter som skridskoåkning, diverse byggen, husets egna ’Runö the Game’ och lagkamper. Inomhus är det inte sämre utan hjärt- och lungräddning, yoga och konstutställning med mera sätter en minnesvärd nyans på konferensen. Vidare gör träningsutrustning och pool det möjligt att få upp pulsen och sätta fart på syresättningen och uppnå positiva effekter som sedan används i mötesrummet för effektivt arbete. I detaljplaneringen försöker man här möta alla krav när det gäller tillgång till tid och önskemål.

Läge
Runö har ett unikt läge på sin halvö i Åkersberga, 30 minuter från centrala Stockholm och 40 minuter från Arlanda.

Övrigt
Anläggningen kan stoltsera med sin märkning från Svanen, vilket innebär att man ständigt uppdaterar och uppgraderar sitt miljöarbete.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
4.39 av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Se alla detaljbetyg
Snabbfakta
Antal rum 220
Antal bäddar 228
Största lokal 600
Max restaurang 350
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress)
Näsvägen 100, 18492 Åkersberga
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Runö Möten & Events
Faciliteter på Runö Möten & Events

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Runö Möten & Events kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   

Tillbaka till START – Konferensanläggningar.se


Se alla konferensanläggningar i norra Stockholm - Konferensanläggningar,se


Topp Runö Möten & Events