KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Sånga Hotell & Konferens

Svartsjö, Stockholms län
English
ENGLISH

VÄLKOMMEN TILL SÅNGA – OCH DET MODERNA LANTLIVET
Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Den perfekta destinationen för nästa konferens med unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerande och fulla av energi.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring skogen, vattnet, jorden och djuren. Miljötänket ligger till grund för allt vi gör. Boendet är designat för att sömlöst smälta in i den omgivande naturen. Gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut och byggnadernas utformning följer naturens skiftningar.

Vårt matkoncept låter det moderna lantlivet dela fokus med mat och dryck. Måltiderna ramar in dagen och våra kockar lägger alltid lika stort fokus på att skapa en magisk matupplevelse. Med ett modernt tänk kring hållbarhet, ekologi och cirkulär matlagning skapas fantastisk mat på råvaror från våra fantastiska bönder.

Logi
Bekvämt och modernt hotell med naturen utanför dörren. Den perfekta starten på dagen.
På Sånga finns två stora hotellbyggnader och fem mindre. Alla med sina unika karaktärsdrag och fördelar. Självklart så finns det tillgång till WiFi över hela anläggningen. Totalt finns det 143 hotellrum med 260 bäddar, men var du än sover så väntar den vackra naturen precis utanför dörren.

Lokaler
Allt för den perfekta konferensen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerade och fulla av energi.

Med 27 mötesrum och konferenslokaler, varav det största rymmer hela 180 personer. Alla våra konferenslokaler och mötesrum är moderna och smakfullt inredda med sin unika design. Och självklart utrustade med all teknik som krävs för det perfekta mötet. Kanske passar Herrgården med sin fantastiska utsikt över Mälaren, eller någon av de mysiga loungerna? Eller varför inte en sittgrupp under ekarna med utsikt över det glittrande vattnet?
Har ni egna idéer om hur ni vill genomföra ert möte eller behöver hjälp att hitta den perfekta lokalen? Kontakta oss så löser vi det.

Mat & dryck
En bra matupplevelse är minnesvärd. Så välkommen till något du sent kommer att glömma.
Vårt matkoncept låter det moderna lantlivet dela fokus med mat och dryck. Stora möten eller små mingel. Frukost, lunch, fika eller middag. Det är maten som ramar in dagen och våra kockar lägger alltid lika stort fokus på att skapa en magisk matupplevelse. Råvarorna talar sitt eget språk som förtydligas av vårt fantastiska köks-team som brinner för att experimentera och ta matlagningen till nästa nivå. Menyerna förändras efter säsong och anpassas efter vilka råvaror som är aktuella just nu. Alltid lika vällagad och välsmakande, och alltid med dryck som går hand i hand med det som finns på tallriken.

Hög smaksättning och hållbart tänk
Alla våra menyer är under ständig förändring och vi tar stolthet i att kunna vara spontana i vår matlagning. Vårt kök följer säsongen med svenska råvaror så långt det bara är möjligt där grönsaker och rotfrukter med hög smaksättning står i fokus. Ofta odlat på gården eller i närheten.

Välkommen till bords!

Aktiviteter
Alla möjligheter att göra det där som sätter lite extra guldkant på dagen.
Här finns motionsspår, promenadstråk, utegym och cykelvägar. Spela frisbeegolf eller boule i vår egen park. Häng i vår sköna lounge, drick något gott, eller kanske spela lite shuffleboard?
Kanske allt det, eller något helt annat? En sak är säker, du blir aldrig uttråkad på Sånga.
Varför inte avsluta dagen i nyrenoverade Sånga Sjöbastu och Pool som ligger precis vid Mälarens strand?
Här kan ni samla tankarna efter dagens möten och få en stund för reflektion och avkoppling. Tid kan bokas exklusivt för er grupp. I relaxrummet finns öppen spis och sittplatser. Vi ordnar gärna med dryck och tilltugg om ni önskar!

Läge
Vattenvägen eller bilvägen – valet är fritt! Med bil från Brommaplan når du Sånga på ca 35 minuter.
Det går även buss hit till oss. Det tar ca 1 timme från Brommaplan.

Hållbarhet
Befinner man sig i en vacker natur så är det naturligt att vilja ta hand om den.
Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring skogen, vattnet, jorden och djuren. Miljötänket ligger till grund för allt vi gör. Vi producerar egen el med solpaneler, och självklart använder vi svenska råvaror så långt det är möjligt. Mycket från våra grannars odlingar bara ett stenkast bort. Till och med dricksvattnet kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i vårt eget vattenverk. Vi gör helt enkelt allt vi kan, och vi jobbar hela tiden på att bli ännu bättre och minska vår klimatpåverkan ännu mer.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 167
Antal bäddar 280
Största lokal 180
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sånga-Säbyvägen 187, 17996 Svartsjö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Sånga Hotell & Konferens
Faciliteter på Sånga Hotell & Konferens

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Sånga Hotell & Konferens kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Sånga Hotell & Konferens
HOTELLRUM 167
MAX ANTAL BÄDDAR 280
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 180