KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Scandic Landvetter

Härryda, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Varmt välkommen till Scandic Landvetter!

Hos oss på Scandic Landvetter finns nio moderna mötesrum för upp till 157 deltagare. Vi har allt från små lokaler som passar det lilla mötet som större lokaler för 66 sittande deltagare eller 100 stående. Lokalerna är utrustade med modern teknik och fritt WiFi.

Den nya moderna mötesavdelningen är tillgänglig dygnet runt och skapad för såväl sena kvällar som effektiva morgonmöten innan ombordstigning. Här är olika tidszoner inget problem då hybridmötet står i fokus.

Bara ett fotsteg in i terminalen möts du av det iögonfallande Scandic Landvetter. Hotellet har 223 rum, flexibla mötesplatser och relaxavdelning med start- och landningsvy är hotellet ett givet stopp på resan. Här kan du landa mjukt i lobbyn, bjuda kunderna på urbana maträtter med nordiska inslag eller börja uppladdningen inför ditt livs möte eller äventyr.

Hos oss kan du räkna med en god natts sömn i våra rum som går i moderna och lugna nordiska färger. I våra sköna sängar slappnar du av och samlar nog med energi för att ta dig an kontinenten eller varva ned efter en fullspäckad arbetsdag. Efter en god natts sömn slipper du jäkta, och från rumsdörren till gaten är det bara några få minuters promenad.

En lösning för alla

Oavsett hur ni vill mötas – personligen, digitalt eller en kombination av båda (Hybrid) så har vi inspirerande miljöer och digitala lösningar. Med rätt teknologi infinner sig gruppkänslan och avstånd spelar ingen roll.Alltid på Scandic

Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 223
Antal bäddar 596
Största lokal 80
Max restaurang 240
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Flygfraktsvägen 6, 43870 Härryda
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Scandic Landvetter
Faciliteter på Scandic Landvetter

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Scandic Landvetter kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Scandic Landvetter
HOTELLRUM 223
MAX ANTAL BÄDDAR 596
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 80