KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Siggesta Gård

Värmdö, Stockholms län
English
ENGLISH

Siggesta Gård
Siggesta Gård ligger på Värmdö i Stockholms skärgård. Endast 40 minuter från centrala Stockholm ligger denna moderna gård med bästa service och fina lokaler som håller hög klass.

Exklusiva konferenslokaler
Orangeriet rymmer upp till 80 personer och passar för avslappnade workshops och mötesformer. Lokalen har fikon och olivträd och de rostiga plåtkrukorna ger en känsla av medelhavet. Lokalens stora glaspartier ger skönt ljus och energi till deltagarna.

Munken, eller Munkkällaren, rymmer upp till 100 personer. Här ser du källarvalvet från 1500-talet genom golvet och känslan i lokalen är hemtrevlig.

För de större eventen erbjuds Logen där det endast är fantasin som sätter gränser. Här finns det en scen med tillhörande teknik, en egen bar, en läktare som tar upp till 535 personer och backstageområden. I Logen kan de flesta events genomföras så som TV-inspelningar, kvällsarrangemang, fotografering eller varför inte duka upp för 300 middagsgäster och njuta av karaktären och känslan som lokalen ger. Som mest tar lokalen 700 personer.

Önskar man konferera i en lugn och avskild miljö ska man hyra Smedjan. I lokalen ryms 10 personer och det finns 9 bäddar för övernattning. Njut av lugnet och avskildheten, djurlivet och det vackra träsket utanför.

I Byhus 2 eller 6 kan man både sova och konferera. Konferensrummen rymmer 20 personer och i varje hus finns det 22 bäddar. Perfekt för det mindre avskilda mötet.

I Siggesta Gårds vackra Herrgård ligger lokalen Globetrotter där man konferera i en stilren lokal för upp till 30 personer. Här ligger även lokalen Ryttmästarns som rymmer 8 personer och Salongen som rymmer 55 personer. Här kan man arbeta ostört i en exklusiv miljö.

Ostindiska rummet är inrett som ett hem och inspirerad av resor på 1700-talet. Lokalen rymmer 8 personer.

För 14 personer är lokalen Glass och Gott perfekt. Här konfererar man runt ett vackert träbord i Siggesta Gårds godisbutik.

Aktiviteter
På Siggesta Gård jobbar man med hållbara organisationer, hållbar miljö samt hållbar livsstil. Bygg upp teamet med aktiviteter som matlagning utomhus, naturvandringar, drinkskola, göra egen korv med mera. Varför inte pröva på Silent Walk, naturträning eller yoga? På Siggesta finns även bastu och badtunna för den som önskar slappna av efter mötet eller varför inte ha en öl provning med Värmdö Bryggeri innan middagen.

Hotellweekend
Siggesta Gård består av 8 hus och 148 bäddar. Här kan man bo i hotellrum som med fokus och omsorg på detaljer är mixade i en modern och lantlig charm. Här finns även 5 glampingtält om man vill sova utomhus.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 58
Antal bäddar 148
Största lokal 625
Max restaurang 350
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Siggesta Gård, 13990 Värmdö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Siggesta Gård
Faciliteter på Siggesta Gård

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Siggesta Gård kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Siggesta Gård
HOTELLRUM 58
MAX ANTAL BÄDDAR 148
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 625