|
|
Antal rum | 75 |
Antal bäddar | 85 |
Största lokal | 250 |
Max restaurang | 280 |
Handikappvänligt | Nej |
Miljömärkt | Nej |
Spa | Nej |
|
|
Biljard |
Boule |
Friskvård |
Guidning av slott och park |
Julbord |
Julbord |
Konferenspaket |
Matlagning |
Matlagnings aktiviteter |
Middagsunderhållning |
Mordmysterium |
|
|
Fri parkering |
Bar / Pub |
Massage |
Boulebana |
Trådlöst internet |
Skyttebana |
Hårtork på rummet |
Kyrka |
|
|
|
Varmt välkommen till Skokloster Hotell & Restaurang!
Du hittar nyrenoverade Skokloster Hotell & Restaurang på Skoklosterhalvön i en sagolik slottsmiljö vid Mälarens strand.
På endast 40-45 minuter når man viktiga knutpunkter så som t ex Stockholm, Uppsala och Bromma flygplats. Arlanda flygplats når man på endast ca 35 min, vilket gör det smidigt för alla gäster att ta sig hit.
På Skokloster Hotell & Konferens finner man en lugn och avstressande miljö som tjänar både till avkoppling som till fokus och inspiration. Här passar allt från det lilla mötet till större arrangemang, bröllop och fester.
Platschef och tillika Kökschef Bobo Bergström, köksmästare på bl a Operakällaren och en av de mest meriterade kockarna i landet, borgar för att service och den kulinariska standarden är exceptionell.
Skokloster Hotell & Konferens tar med glädje emot både små och stora sällskap upp emot 300 personer och kan erbjuda förfriskningar och kaffe i flera olika miljöer och spridda vid behov för ökad tillgänglighet och service.
Varmt välkomna!
| | |
|
 | Få hjälp via telefon |
08-584 703 43 |
Ring för kostnadsfri bokningshjälp |
| |
| | |
|
|
 | KONTURS KUNDRATING |
|
Detaljerad kundrating avseende Skokloster Hotell & Restaurang:
Om konferenslokalerna |
1) | Vad tyckte du om ljuset i konferenslokalen/lokalerna? | | 4,5 |
2) | Vad tyckte du om luften i lokalen/lokalerna? | | 4,0 |
3) | Vad tyckte du om tekniken i lokalen/lokalerna? | | 3,5 |
Om logirummen |
4) | Vad tyckte du om logirummet? | | 4,0 |
5) | Vad tyckte du om dusch och toalettutrymmet i ditt logirum? | | 4,5 |
6) | Vad tyckte du om städningen i logirummet? | | 4,5 |
7) | Vad tyckte du som sängen? | | 4,5 |
Om restaurang och kök |
8) | Hur skulle du vilja klassificera "köket"? | | 5,0 |
9) | Hur behandlades era särskilda önskemål för exempelvis allergiker? | | 5,0 |
Om servicen |
10) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande i samband med planeringen före konferensen? | | 4,0 |
11) | Hur uppfattade du anläggningens bemötande vid ankomst? | | 4,5 |
12) | Hur uppfattade du servicen i matsalen? | | 5,0 |
13) | Hur uppfattade du servicen i och kring konferenslokalen/lokalerna (utrustning, teknik etc)? | | 4,0 |
Om helheten/prisvärdheten |
14) | Helheten - prisvärdheten Hur bedömer du, med hänsyn tagen till priset, anläggningen som helhet på en skala där 5 är mycket bra och 1 dåligt? | | 4,0 |
15) | Hur bedömer du anläggningens standard på en skala där 5 är högsta standard och 1 lägsta standard | | 4,0 |
|