KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Solna Folkets Hus

Solna, Stockholms län
English
ENGLISH

Solna Folkets Hus är en mångsidig och modern mötesplats som är centralt belägen nära Solna Centrum och ca 10 minuter från centrala Stockholm. Med den unika kombinationen av möteslokaler, utställningar och kulturevenemang erbjuds både företag och föreningar till en inspirerande miljö för sina möten, kurser och andra tillställningar.

Anläggningen består av 15 lokaler som kan rymma allt från 2 till 149 personer, vilket gör Solna Folkets Hus till en flexibel partner för alla typer av möten och evenemang. Oavsett om det är ett mindre möte, en stor konferens, årsstämma, föreningsmöte eller en konstutställning finns den perfekta platsen för er. Lokalerna är utrustade med ljud- och bildteknik, trådlöst internet och andra tekniska lösningar för att möta dagens krav på effektiva och interaktiva möten.

Solna Folkets Hus strävar alltid efter att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Deras erfarna team säkerställer att varje evenemang blir som ni tänker er, och de finns där för att hjälpa till med allt från planering till support under mötet med teknik, mat och dryck med mera.

Utöver att vara en självklar plats för möten och konferenser är Solna Folkets Hus också en levande kulturarena där olika konstnärliga uttryck får utrymme att blomstra. Här arrangeras regelbundet konstutställningar och andra kulturevenemang som bidrar till att berika det lokala kulturlivet samt skapa en levande och mångsidig mötesplats.

Oavsett om ni är ute efter en professionell mötesplats, en inspirerande konstupplevelse eller en kulturell tillställning, är Solna Folkets Hus platsen där allt är möjligt. Välkommen att upptäcka allt som finns att erbjuda och skapa framgångsrika möten och evenemang.

Varmt välkomna!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Största lokal 149
Max restaurang 0
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Skytteholmsvägen 2, 17125 Solna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Solna Folkets Hus
Faciliteter på Solna Folkets Hus

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Solna Folkets Hus kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Solna Folkets Hus
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 149