KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Stallmästaregården Hotel & Restaurang

Stockholm, Stockholms län
English
ENGLISH

Stallmästaregården

På ’Stallis’ har man snudd på kungliga anor ända från 1600-talet. Riksamiralen på den tiden gav marken i gåva till en kär vän, som sedan öppnade värdshus eftersom trakten blev så omåttligt populär bland högt uppsatta aristokrater. Dagens byggnation uppfördes ungefär ett sekel senare och har varit en stolt mötesplats ända sedan Drottning Kristina satt på tronen. Här tar man hand om gästerna så som man tog hand om kungligheterna för länge sedan – med mycket kärlek och omsorg.

Logi
I de 49 rummen finner man ett genomgående koncept i inredningen, fast med individuella detaljer som får sätta prägel och ge karaktär till varje enskilt rum. Generöst tilltagna sängar, skrivbord och andra bekvämligheter återfinns i alla rum och garanterar en god vistelse för alla gäster.

Lokaler
Upplev charmen i 1700-talets rustik med takbjälkar och kristallkronor ovan och vackra väggdekorationer i originalskick runt omkring. Olika sittningar gör det möjligt att skapa optimala miljöer för framgångsrika och inspirerande möten. 8 lokaler och 3 grupprum tar upp till 100 personer i biosittning.

Dataprojektor ingår i alla lokaler.

Mat & dryck
Tradition och samtid tog en tur i skogens skafferi och har frammanat en spännande meny med rätter man sällan ser. Lyxkänslan blir total när måltiden dukas upp i en ståtlig klassisk matsal med kristallkronor och väggmålningar. Tar man sig en extra noggrann titt på tallriken eller i menyn upptäcker man snart att Stallmästaregården har hittat en unik nyans: björk, ek, gran och mossa har fått sätta smak på rökning och såser och bjuder in skogens väldoft till bords.

Aktiviteter
Samarbetet med aktivitetsbolag gör listan på möjliga konferensaktiviteter lång – ja, alltför lång för att ställa upp. Och det behövs egentligen inte, för här är det bara fantasin som sätter gränsen för vad man kan anordna. Båtutflykt eller fiske, promenad i parken eller kulturellt besök, kreativt bygge eller sportigt – här väljer man själv.

Läge
Ett par trädstammars längd från Norrtull gör Stallmästaregården till en lättillgänglig konferensanläggning för alla slags möten. Fast här slipper man stadens jäkt och kan istället konferera omgärdad av fina Hagaparken och Brunnsviken. För stadslivet finns Vasastan på kort avstånd.

Övrigt
Svanencertifiering utlovar en miljömedveten konferens.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 49
Antal bäddar 89
Största lokal 100
Max restaurang 200
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
(Annerovägen) Norrtull, 11347 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Stallmästaregården Hotel & Restaurang
Faciliteter på Stallmästaregården Hotel & Restaurang

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Stallmästaregården Hotel & Restaurang kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Stallmästaregården Hotel & Restaurang
HOTELLRUM 49
MAX ANTAL BÄDDAR 89
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100