KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 031-15 70 80
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Stenungsbaden Yacht Club

Kliv in genom dörren och känn hur axlarna släpper ned och slappnar av – från och med den stunden är allt under kontroll. Stenungsbaden Yacht Clubs personal och atmosfär får omfamna konferensen. Det är just den goda servicen som ofta får extra beröm av gästerna efter ett möte här, och det är något som gärna dröjer sig kvar i minnet efteråt. Hissa segel och ta fart i vinden mot framgångsrika möten på Stenungsbaden Yacht Club!

Logi
Den amerikanska östkusten vilar i härlig harmoni med vår egen svenska västra vattenkant, och skvalpar tillsammans i rogivande rum som går i maritima tecken. 215 rum i olika kategorier är alla inredda efter klubbhusets alla trivselregler med vitmålat trä och röd-blå mönster i spännande kombinationer. Hela 450 personer kan övernatta här, så det är bara att samla företaget och förbereda sig för en avkopplande och stressfri konferens.

Lokaler
Stenungsbaden Yacht Club kan erbjuda 13 st lokaler och 11 st grupprum för 2 personer upp till 500 personer.
De flesta lokalerna har en fantastisk utsikt över Hakefjorden. Samtliga lokaler har fönster vilket ger en frisk och ljus miljö.
M/S Gripsholm och M/S Kungsholm, som är de största lokalerna, är delbara i tre delar. Denna flexibilitet gör att upp till 500 deltagare kan mötas i ett sällskap i samma lokal, och man har stora möjligheter att förvandla lokalerna till just det som krävs för att konferensen ska bli lyckad.

Mat & dryck
Konstigt vore det väl om man inte var en fena på fisk och skaldjur på Stenungsbaden Yacht Club, men man har en bredare repertoar än så. Närfiskad hummer och andra naturligt salta läckerheter serveras i huvudrestaurangen New Sweden eller sommarhaket Kookaburra, som bägge bjuder på västkustens allra bästa. Oavsett om du önskar kött, fisk eller fågel så levererar Stenungsbaden mat i hög kvalitet.

Aktiviteter
Här finns bokstavligen ett helt hav av möjligheter då anläggningen erbjuder ett fyrtiotal aktiviteter. Boot Camp, segelbåt, paintball, RIB-tur, skattjakt, fiske, sälsafari – listan är lång. För landkrabbor finns det en uppsjö av aktiviteter borta från det blöta, med olika idrotter, golf eller sköna behandlingar i Stenungsbadens toppfina spa. Utmana kollegorna individuellt eller i lag, ta till motordrivna äventyr eller prova på gastronomiska smakupplevelser inomhus. Vad man än önskar så finns det stor vilja och om möjligt ännu större förutsättningar att anordna det här.

Läge
45 km norrut från Göteborg, eller ca 30 minuter med bil, är det till havets anläggning. Närheten till Landvetter flygplats och kommunala kommunikationer gör anläggningen till ett uppskattat alternativ för inresande gäster från andra regioner.

Övrigt
Certifierade enligt ISO 14001, Svanen, Safe Hotels samt Svenska Spahotell gör Stenungsbaden Yacht Club till en välutvecklad anläggning ur många aspekter.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
031-15 70 80
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 215
Antal bäddar 450
Största lokal 500
Max restaurang 360
Handikappvänligt Nej
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Södra Stenungsön, 44448 Stenungsund
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Stenungsbaden Yacht Club
Faciliteter på Stenungsbaden Yacht Club

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Stenungsbaden Yacht Club kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Stenungsbaden Yacht Club
HOTELLRUM 215
MAX ANTAL BÄDDAR 450
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 500