KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 031-15 70 80
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Strömstad Spa & Resort

Strömstad, Västra Götalands län
English
ENGLISH

När du kommer till Strömstad Spa & Resort så möts du av en internationell atmosfär, en känsla av att vara utomlands. Magiskt vackert. Du befinner dig på Bohulänska Rivieran. Havet är endast 10 meter från resorten och Kosterhavet ligger strax utanför. Nötholmen, naturreservatet breder ut sig på ena sidan av resorten och på den andra så finner du golfbanan. En perfekt plats för att boosta dina mötesdeltagare.

Logi
De flesta av de 232 rummen ligger förlagda i en spännande hotellbyggnad som säkert väcker beundran med sin häftiga arkitektur. Huskroppen är nämligen upphöjd på fyra benliknande konstruktioner – nästan som om huset självt vill stå på tå för att nå den fina utsikten.

Sovrummen är modernt inredda och går i personlig elegant stil med trä och ljusa färginslag för en fräsch känsla. Det är polerat och hemtrevligt på en och samma gång, och dubbelsängar garanterar en god natts sömn vare sig det är för enkel- eller dubbelbruk. Från de allra flesta rummen så har man en härlig havsutsikt.

Lokaler
Hela 18 mötesrum i olika storlekar och utformningar gör att de flesta möten kan ta plats på Strömstad Spa & Resort Flexibel möblering tillåter ständigt föränderliga utformningar och ger gott underlag för ledare att kunna skapa en unik mötesmiljö. Den största lokalen tar upp till 500 personer i biosittning

Mat & dryck
Besök världens tre hörn – på en enda plats! Restaurangen ABC bjuder på inspiration från tre håll: Asien, Europa och Amerika, eller närmare bestämt Asien, Sverige och Kalifornien. Här äter 400 personer smakliga rätter med influenser från ovanstående områden som blandas i en sprakande mix med mycket personlighet.

Sommartid står även uteserveringen öppen för 300 personer.

Aktiviteter
Banorna som ligger ett kortare kast med golfbollen från hotellets trösklar ger självklart utmärkta möjligheter för spel, men ifall det inte lockar finns det andra aktiviteter som utan tvivel kan kittla äventyrslusten hos vem som helst bland kollegorna.

Strömstad Spa & Resort har, som namnet antyder, en fantastisk spa- och relaxavdelning och i omgivningarna finns en inbjudande nationalpark inom kort båtavstånd i vackra skärgården. Lagtävlingar, idrottsliga aktiviteter eller läckra smakprovningar – valet är stort och kan självfallet läggas upp enligt gruppens önskemål.

Läge
I Bohusläns härliga miljö ligger denna ädelsten till anläggning och glimmar i gröna omgivningar. Hit till Strömstad vallfärdar norrmännen i väst på sommaren och det är inte svårt att förstå varför. Hav och golf och naturskön grönska omringar Strömstad Spal som blir en oas för konferensen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
031-15 70 80
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 232
Antal bäddar 580
Största lokal 500
Max restaurang 500
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Strömstad Spa & Resort
Faciliteter på Strömstad Spa & Resort

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Strömstad Spa & Resort kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Strömstad Spa & Resort
HOTELLRUM 232
MAX ANTAL BÄDDAR 580
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 500