KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Sundbyholms Slott

Eskilstuna, Södermanlands län
English
ENGLISH

Konferens på Sundbyholms Slott
1600-talet lever vidare in i vårt millennium på Sundbyholms Slott. Här får konferensen rikligt med stöd från historiens bataljer och segrar. Med namn som Gyllenheim och Coyet i hatten kan anläggningen skryta med en lång och händelserik bakgrund som sätter förnäm prägel på dagens sammankomster inom dess slottsväggar. Det talas om spöken från en svunnen tid...kanske dyker ett av dem upp med en briljant idé under mötet?

Att bo på Sundbyholm
Det saknas ingenting i atmosfärsväg på Sundbyholms Slott. Intill slottet ligger det fyrstjärniga konferenshotellet och totalt har anläggningen 114 hotellrum och 235 sköna bäddar. Härligt fräsch och modern inredning öppnar upp för goda nätter under konferensen. Här hämtar man det bästa från olika tidsåldrar och minglar stämning från förr med dagens bekvämligheter. Flertalet hotellrum har bedårande utsikt över Mälaren och samtliga hotellrum har helkaklade badrum. Här finns även 12 vackra sviter med jacuzzi, varav några även har en egen bastu i badrummet, samt flera rymliga juniorsviter. Alla rum kan användas som enkel- och dubbelrum.

Kaptenen bjuder in till konferens
På Sundbyholm erbjuds 8 välrustade konferenslokaler och 12 grupprum. Med sällsamma namn som Riddarsalen, Fänriken, Amiralen och Kaptenen ordnar Sundbyholms Slott möten för upp till 280 deltagare i största lokal. Flertalet av utrymmena är fria att möblera nästan hur som helst och kommer både i gammaldags riklig charm samt i nutidens stil. En nyinstallerad ventilationsanläggning med luftkonditionering (AC) på hotellet ska säkra att luften är bra.

Den största lokalen, Riddarsalen, galopperar än 1600-talets värme och den passar utmärkt för möten, mingel och andra event.

Gästernas matsal
”Gästen i fokus” – så lyder mantrat på Sundbyholms Slott i allmänhet. I slottsköket finns kockar med ett förflutet inom flera legendariska restauranger och även egna konditorer som bakar alla bakverk och skapar desserterna till kvällens trerätters konferensmiddag. På slottet kan man avnjuta allt från dignande frukost och elegant Afternoon Tea till finsmakande middag i en magisk miljö med rustika toner från 1600-talet. Ett fräscht och modernt kök, egendrivet konditori, samt en rad teman till middagen kommer samman för att ge konferensen precis den där extra glimrande känslan som gärna sitter kvar ett tag efteråt.

Efter mötet
Här har man verkligen tagit vara på omgivningarna när man tänkt till angående aktiviteter till konferensgästerna. Vad sägs om maskeradbal i äkta 1700-talsstill som inleds med kanonsalut och röda mattan? Eller kanske ett gåshudstriggande mordmysterium till middagen? Vikingamiddagarna nere i slottets källarvalv är också oerhört populära.
En nyhet är agentmiddagen med mycket glitter och dekor, där kluriga uppdrag ska lösas bordsvis under middagen. Utomhus kan man uppleva hela Sundbyholms vackra miljö under en spännande skattjakt eller en fysisk slottskamp. Här finns en lång aktivitetslista för både små och stora grupper. Vad sägs om ponnytrav, en tur med bryggbåtarna, en avkopplande smak- och doftpromenad, ett roligt teambuildingspussel, kreativt måleri i prins Eugens anda eller en lustfylld dryckeskamp? För de som vill ta det lugnt finns året runt varma utomhus hot spa bad och hotellets bastu.

Möjligheterna är många och listan sträcker sig mycket längre än ovan.

Magiskt läge för konferens!
Vackert beläget vid Mälaren och intill en stor marina samt sandstrand blir Sundbyholms Slott en utmärkt anläggning för konferenser där man vill kunna koppla av. Eskilstuna är även ett strategiskt smart val för företag på olika håll i landet, där bra allmänna kommunikationer leder ända fram till dörren. Man kan verkligen förstå varför det TV4-sända programmet Bonde Söker Fru spelats in i denna oemotståndligt vackra miljö under mer än 10 år.

Svanen gillar!
Sundbyholms Slott är en Svanenmärkt anläggning!
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 115
Antal bäddar 235
Största lokal 250
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Sundbyholm, 63508 Eskilstuna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Sundbyholms Slott
Faciliteter på Sundbyholms Slott

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Sundbyholms Slott kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Sundbyholms Slott
HOTELLRUM 115
MAX ANTAL BÄDDAR 235
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 250