KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

The Winery Hotel

Solna, Stockholms län
English
ENGLISH

The Winery Hotel

Välkommen till Stockholms första urban winery hotell. Här erbjuds ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. I vårt vineri framställs vin från druva till flaska och du som gäst har möjlighet att ta del av och lära dig om hantverket vinmakeri. The Winery Hotels arkitektur och inredning bygger på en känsla av en gammal vinfabrik som möter modern design och inspirationen är hämtad från Brooklyn och Toscana.

KONFERENS
Vår konferensavdelning erbjuder en mötesdel med tre lokaler designade likt en saluhall. Dessa kan användas var för sig eller öppnas upp till en stor lokal på 210 kvm och kan då ta emot möten för upp till 180 personer. Lokalerna är utrustade med all den teknik som behövs under ett möte. Möblemanget är flexibelt och anpassas efter varje kunds unika önskemål. Vare sig du vill ha en vanlig konferens, avskild vinprovning, middag eller produktlansering är vår konferens- och eventavdelning helt rätt för dig.

EVENT
I anslutning till lobbyn hittar ni hotellets eventyta. Med sitt läge precis intill lobbyn är Winery Piazza en naturlig mötespunkt. Med stora industrifönster och en takhöjd på 7 meter är det en optimal yta för utställningar, produktlanseringar, minimässor etc. Eventytan är 240 kvm och kan ta emot ca 200 gäster och den går även att dela upp i mindre ytor om det skulle passa ert event bättre.

VINERI
The Winery Hotel är en urban vinproducent som hämtar druvor från vingården Terreno i Toscana för att sedan vinifieras i Solna. Förutom att gå en guidad tur i vineriet och lära er mer om hur vintillverkning fungerar kommer ni som konferensgäster att kunna avsluta ert möte med exempelvis en vinprovning, vinutbildning eller en föreläsning med vintema. Vi skräddarsyr ett upplägg för att ge er den bästa upplevelsen av The Winery Hotel.

The Winery Hotel erbjuder 184 moderna hotellrum och även här har vinfabriken fått ge sin prägel på inredningen. Hotellrummen har tegelklädda väggar och ett golv gjort av kork. I hotellets restaurang Terreno Kitchen spelar vinet också en stor roll och här kommer gästerna få uppleva hur viktigt det är att kombinera vin och mat på rätt sätt. Vi kommer att jobba med högkvalitativa råvaror och till stor del närproducerat. I restaurangen kan gästerna avnjuta en god frukostbuffé, lunch och middag. På hotellet finns även en italiensk restaurang som heter Gallo Nero.

The Winery Hotel är ett Svanenmärkt hotell.

Välkommen till The Winery Hotel! A hotel. A winery. An experience.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 184
Antal bäddar 386
Största lokal 180
Max restaurang 180
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Rosenborgsgatan 20, 16974 Solna
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på The Winery Hotel
Faciliteter på The Winery Hotel

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt The Winery Hotel kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA The Winery Hotel
HOTELLRUM 184
MAX ANTAL BÄDDAR 386
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 180