KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Två Skyttlar

Örby, Västra Götalands län
English
ENGLISH

Välkommen hem till Två Skyttlar!
Här tror man på att skapa en plats där människor möts, utvecklas, inspireras och njuter! Där du som gäst känner dig som hemma. Där du kan lägga upp fötterna en stund och lyssna på tystnaden. Där omgivningarna; skogen, ängarna och sjön bidrar till lugnet som råder. Där du ges möjlighet att fylla på själens batterier för att sedan energifylld ta dig an dagen!

Tillsammans med den fantastiska personalen på plats är detta löftet till dig, att alltid göra det yttersta så att du kan andas ut, njuta och ta bra beslut!

Läge
50 minuter från Göteborg, 35 minuter från Landvetter, 45 minuter från Varberg, 45 minuter från Gekås samt 30 minuter från Borås. Två Skyttlar ligger mitt i Västsverige i den vackraste av miljöer. Med skogen, ängarna och sjön som inramning.

Logi
60 rum, personligt inredda med textilier från tygriket. Med naturen precis utanför dörren och tystnaden som råder, ger förutsättningar för en god nattsömn.

Mat & Dryck
För oss är mat personligt! Mat är kärlek, det är ett hantverk som vi sätter stor stolthet i att producera och presentera till våra gäster. Vi arbetar med allra största omsorg, omsorg om råvaran, omsorg om varandra och framförallt omsorg om våra gäster.
82 meter från vårt kök odlar vi våra grönsaker #härodlat. Vår odling är kärnan i vårt matkreerande. Tillsammans med vår kökschef för vi en plan för vad vi vill odla. Och i takt med att vi skördar, skapar vi menyer till våra gäster. Från vår jord till ert bord!
Vår kökschef Emma Fyman skapar dynamiska menyer som är föränderliga efter tillgång på råvaror. Vi förädlar för att kunna ge våra gäster upplevelsen av härproducerat och närproducerat under hela året.

Lokalerna
Två Skyttlar har valt att utforma mötesrummen som våningar. Skälet till det är enkelt, de är övertygade om att alla grupper som dem möter på plats arbetar på olika sätt. Vissa föredrar att vara i mötesrummet under hela tiden, en del arbetar i grupper delar av konferensen för att delar av konferensen återsamlas. En del grupper kan aldrig hålla tiden…
Oavsett vilken grupp ni tillhör så har Två Skyttlar tagit som uppgift att skapa det bästa möjliga förutsättningarna så att ert arbete blir kreativt, inspirerande, effektivt och att ingen missar fikapausen!

Här har gruppen alltid tillgång till mötesrum, grupprum och fikarum på samma våning, gruppen är alltså alltid själva på våningsplanet.
Du som bokar behöver aldrig fundera på om det kommer fungera praktiskt.
Som konferensdeltagare här har du i mötesvåningen tillgång till wi-fi, skrivmaterial, härtappat kolsyrat vatten, frukt, godis, kaffe/te

Aktiviteter
Träningspass, team-övningar, utmaningar, föreläsningar, en lugn stund i sjöbastun & Spa-bad, matlagning utomhus tillsammans med kollegorna. Musikquiz, tävlingar. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan göra på Två Skyttlar.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 60
Antal bäddar 90
Största lokal 120
Max restaurang 120
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Öresjövägen 46, 51192 Örby
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Två Skyttlar
Faciliteter på Två Skyttlar

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Två Skyttlar kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Två Skyttlar
HOTELLRUM 60
MAX ANTAL BÄDDAR 90
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 120