KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Vår Gård Saltsjöbaden

Saltsjöbaden, Stockholms län
English
ENGLISH

Vår Gård Saltsjöbaden – Möten med upplevelser 15 minuter från Stockholm

Med ett idylliskt läge vid havet i Saltsjöbaden ligger Vår Gård som tar emot både stora och små grupper. Här ligger fokus på upplevelse och gästerna får ta del av den prisade servicen, maten och bageriet. Den fantastiska miljön i skärgården gör det lätt att slappna av och trivas. I huset som har både sekelskiftesmiljö och charmig 50-talskaraktär finns en lång historia med mängder av konst från då till nu. För att få ut det mesta av upplevelsen rekommenderas varmt att boka helpension och gärna kombinera med en rolig aktivitet.

Övernatta under konferensen
Hotellet på Vår Gård har 142 rum med plats för 162 gäster. Här sover man fridfullt med havet utanför i vackert inredda hotellrum. Alla rum är utrustade med exklusiva toalettartiklar, bekväma sängar och gratis Wifi.

Att mötas på Vår Gård
Vår Gård Saltsjöbaden är anläggningen som passar både stora som små konferenser. Det finns 20 st konferenslokaler och 20 st grupprum i olika stil och kapacitet. Största lokalen Isaac rymmer upp till 290 personer i biosittning. Här finns stora möjligheter för både konferenser och företagsevent. För de mindre grupperna finns flera trevliga mötesrum med personliga karaktärer. Alla lokaler har modern teknik, gratis internet och fönster med utsikt mot havet eller den lummiga trädgården.

Mat & Dryck
En stor del av upplevelsen på Vår Gård är maten och drycken. I den trevliga restaurangen som vilar ovanför vattnet och bjuder på en spektakulär utsikt över fjärden serveras endast högklassiga råvaror. Här lagas mat med stor passion och fokus på närproducerat och ekologiskt. Köket är kända för sin förmåga och kunskap i olika koster och det finns inte en gäst som inte kan få sin önskan uppfylld. För en komplett måltid finns också ett stort urval av viner och lokala ölsorter. Välj till ett dryckespaket med noga utvalda viner av sommelieren. Alkoholfria alternativ finns.
Värt att nämna är bageriet som sprider en doft av nybakat genom huset. Här arbetar en bagarelit med flera priser i bagaget, bl.a. Årets Bagare 2017. Under dagen förses gästerna med färska frukostbröd och delikata bakverk. För ett nyttigare alternativ finns egenkomponerad raw food. Kan man inte få nog av godsakerna går det bra att beställa med sig hem vid avresa.


Aktiviteter
Att göra något kul med kollegorna utöver konferensen är viktigt för både sammanhållning och trivsel. Vår Gård erbjuder många olika aktiviteter som segling och ribbåt till olika uppdrag inom teambuilding. Andra omtyckta är konstvisning, yoga och dryckesprovningar. På anläggningen finns både gym och bastu samt möjlighet att boka spabehandlingar för den som vill koppla av på egen hand.

Ta sig hit - 20 min från Stockholm
Med bil tar det ca 20 min från Slussen. Ta väg 222 österut och sväng av mot Saltsjöbaden. Kommunalt tar det ca 30 min med Saltsjöbanan från Henriksdal. Det går också att anlända med båt från Stockholm och tar ca en timme.

Övrigt - miljö
Vår Gård Saltsjöbaden värnar om miljön och har ett stort fokus på hållbarhet. Svanenmärkning, KRAV-märkta produkter, och utbredd källsortering är en självklar del i organisationen.

För bilande konferensgäster finns kostnadsfri parkering vid anläggningen.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 142
Antal bäddar 162
Största lokal 290
Max restaurang 260
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Ringvägen 6, 13380 Saltsjöbaden
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Vår Gård Saltsjöbaden
Faciliteter på Vår Gård Saltsjöbaden

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Vår Gård Saltsjöbaden kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Vår Gård Saltsjöbaden
HOTELLRUM 142
MAX ANTAL BÄDDAR 162
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 290