KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Villa Lovik

Lidingö, Stockholms län
English
ENGLISH

Natursköna Villa Lovik ger dig en känsla av skärgård endast 15 minuter från Stockholm City. Villa Lovik är vackert beläget på Lidingös norra udde omslutet av vatten och vacker natur som inger harmoni och lugn. Vill ni anlända med båt kan ni lägga till vid Villa Loviks egna brygga.

Logi
Ibland är det svårt att slita sig från Villa Lovik, och det har man full förståelse för. Därför finns det 73 hemtrevliga hotellrum med 122 bäddar varav 4 rum är sviter. Här vilar man skönt över natten och vaknar till en fantastisk utsikt.

Lokaler
Villa Lovik erbjuder 9 lokaler med kapacitet för 8-100 personer. 7 grupprum ger plats åt mindre möten eller gruppdiskussioner. Samtliga lokaler har fönster med härligt ljusinsläpp. För de på Villa Lovik är ditt möte viktigt, och alla lokaler ligger i närhet av matsal, reception och allmänna utrymmen.

Mat & dryck
I någon utav de 2 matsalarna med utsikt över vattnet avnjuter man goda hemlagade måltider, och god mat och professionell service är en självklarhet. På Villa Lovik får ni tid att mötas, prata och umgås i en kreativ miljö med italienska influenser.

Spa
Spa By Villa Lovik erbjuder en avkopplande relaxavdelning med vilstolar i skön loungedel framför braskamin, bastu med utsikt över Lidingöfjärden samt 38 gradig utomhuspool.

Aktiviteter

BAGARE FÖR EN DAG - BAKA LOVIKSLIMPAN
Här får ni lära er grunderna kring brödbak och hemligheten bakom att baka den saftiga Lovikslimpan. Tillsammans med en erfaren bagare bakar ni och gräddar brödet. Medan brödet gräddas startar ni även en surdeg som ni får ta med er hem för att vårda och mata.

LÄR DIG BAKA ÄKTA DANSKA WIENERBRÖD
Tillsammans med Villa Loviks bagare får deltagarna lära sig att baka den danska stoltheten bland bakverk – wienerbröd. Deltagarna bakar sina egna wienerbröd i bagerilokalen Brödfabriken. Alla får med sig sitt Brödfabriksförkläde och de nygräddade wienerbröden hem, inklusive recept.

Förutom ovan nämnda aktiviteter finns en mängd andra förslag att välja på. Varför inte en smakprovningar av sötsaker, drycker eller delikatesser? Här finns mycket att lära och njuta av när arbetet tillåter. Mer äventyrsinriktade aktiviteter som RIB-båtar, kajakutflykter, laserlerduveskytte och matlagningsutmaningar går även det att ordna. För en lugnare konferens finns till exempel bastu, gym, kreativa nöjen som is skulptering, pilkastning och golfbana inom 5 km. Valet är stort och varierat, och det går tvivellöst att skräddarsy en helhetslösning som passar varje enskilt företag.

Läge
14 km, eller 20 minuter, från centrala Stockholm gör Villa Lovik till ett bra val för citykonferenser som ändå söker närhet till hav och sköna omgivningar. Det är lätt att ta sig dit kommunalt och från Arlanda tar det under en timme med taxi/bil.

Övrigt
Villa Lovik erbjuder kostnadsfri parkering för sina gäster, de har även egna padelbanor och en strandpromenad längs med vattnet.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
SNABBFAKTA
Antal rum 73
Antal bäddar 122
Största lokal 100
Max restaurang 100
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Loviksvägen 1, 18190 Lidingö
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Villa Lovik
Faciliteter på Villa Lovik

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Villa Lovik kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Villa Lovik
HOTELLRUM 73
MAX ANTAL BÄDDAR 122
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 100