KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Bryggarsalen

Stockholm, Stockholms län
Bryggarsalens konferenslokaler för flexibla möten, fester och evenemang

Bryggarsalen kan användas till många former av möten; konferenser, mässor, stilmiddagar med eller utan scenframträdanden, festliga kundevenemang, produktlanseringar, mingel, bröllop och föredrag. Det K-märkta Brygghuset har bevarat sin charm och pietetsfulla interiör från tidigt 1900-tal. Stilen är avstämd och ger mötet en högkvalitativ inramning med 8 meter i takhöjd och storslagna fönster. Bryggarsalen är en miljömärkt konferensanläggning certifierad enligt Svanens hårda krav och även miljöcertifierade genom IACC:s Green Star Certification.

Lokaler
Den största lokalen Bryggarsalen har kapacitet för konferenser och festmiddagar för upp till ca 250 personer med tillhörande entresolplan. Denna öppna entresolvåning har fri sikt över Bryggarsalen och dess stora scen och passar även utmärkt som utställningsyta. Intilliggande lokalen Bryggmästaren kan med fördel användas som en förlängning av entresolplan för dubbel yta vid större sällskap. Till Bryggmästaren finns separat entré, vilket innebär att lokalen exempelvis kan användas som garderob och mingelområde. Vid mingelfester tar Bryggarsalen upp till 360 personer.
På konferensvåningen Brygghyllan hittar ni 6 mindre nyrenoverade möteslokaler för mellan 2-50 personer samt en charmig lounge där dagens förtäring kan avnjutas. Konferenslokalerna på Brygghyllan kan även användas som mindre grupprum till den stora Bryggarsalen.

Vi garanterar distansen under konferensen
Sedan 22 januari är Bryggarsalen CovidClean certifierade av Safehotels.
Certifieringen innebär att vi säkerställt våra rutiner, utrustning och åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19 samt att vi är kvalitetssäkrade och granskade av en extern part utifrån en internationell standard.
Läs mer här: https://www.bryggarsalen.se/aktuellt/covid_clean/

Mat & dryck
Måltider – från frukost till festmiddagar – värdiga dessa genuint rustika lokaler, väntar konferensdeltagarna på Bryggarsalen. Anläggningens proffsiga och ambitiösa kök skapar anrättningar med utgångspunkt från tillsatsfria råvaror levererade från ekologiska gårdar. Bryggarsalens välmeriterade köksmästare Martin Orchidéen satsar sin själ på matlagning som kombinerar lyxupplevelse och hemlagat.

Som namnet antyder finns på dryckesmenyn ett rikt utbud av öl – inte minst från svenska mikrobryggerier. Bryggarsalens sommelier har också skapat ett intressant urval av ekologiska viner från såväl nya som gamla världen.

Aktiviteter
Bryggarsalen samarbetar med några av Stockholms största aktivitetsbolag och arrangerar gärna aktiviteter för konferensdeltagarna, från till exempel musikfrågesport, vin- eller ölprovning, Box break eller Fotobås brandat med företagets budskap.

Livestreaming
Behöver ni en digital plattform för livestreaming av föreläsningar och utbildningar? Bryggarsalen erbjuder helhetslösningar med allt från mindre Webbinarium till större TV-produktioner! Vi hjälper er från start till slut, med studios i olika miljöer och prisklasser.
I våra lokaler har vi byggt upp flera olika miljöer anpassade för alla typer av digitala event. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund har vi färdigställt olika paket med allt från enklare digital utbildning till mer avancerade TV-produktioner.
Tveka inte att fråga, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion!
Läs mer på vår hemsida https://www.bryggarsalen.se/konferens/livestudio/

Läge
Bryggarsalen är lättillgängligt belägen vid Odenplan i centrala Stockholm. Shopping, affärer, teatrar och restauranger, liksom allmänna kommunikationer och parkeringsgarage ligger i anläggningens direkta närhet. 5 minuter till Stockholms centralstation och 30 minuter till Arlanda från Odenplan.

Bryggarsalen, Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, hörnet Frejgatan T-bana Odenplan.
FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Största lokal 220
Max restaurang 200
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Ja
Spa Nej
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Norrtullsgatan 12N, 11327 Stockholm
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Bryggarsalen
Faciliteter på Bryggarsalen

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Bryggarsalen kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Bryggarsalen
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 220
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - Boka Bryggarsalen