KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE - HÄR FINNER DU MER ÄN 1000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Ring oss på Kontur Konferens: 08-583 610 60
Maila oss: bokning@konturkonferens.se

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Vemdalen, Jämtlands län
Storhogna Högfjällshotell

Konferera på hög nivå! Storhogna Högfjällshotell & Spa är vacker beläget i Vemdalsfjällen med ett unikt läge på gränsen till kalfjället på snösäkra 755 möh. I en fjällvärld rik på storslagna naturupplevelser som ger kreativitet och skärpa kompletterade med en Spavärld med njutning och avkoppling.

Låt idéerna flöda fritt i vår fantastiska fjällvärld. Låt naturen hjälpa dig på traven och våga ta in rörelse och träning på allas villkor i ert möte! Vi är proffs, vi hjälper dig med mötesplaneringen. Hos oss lyfter ni gruppen och skapar de bästa förutsättningarna för kreativitet, inspiration, motivation och affärsnytta.

Våra rum
Hotellets rum är inredda i hemtrevlig nordisk stil, alla rum har renoverade badrum. Rummen är rökfria med telefon, tv, hårtork samt fritt trådlöst wifi.

Möteslokaler
Vi har kapacitet för över 550 personer i 8 flexibla lokaler med modern teknologi som kan anpassas för events, möten och fest.
Vinterträdgården, vår vackraste konferenslokal och vårt finaste grupprum rymmer upp till 200 konfererande. Det nyligen byggda Sport & Eventhuset anpassat för allt från möten till event rymmer upp till 80 konfererande. Utöver detta finns 5 konferensrum samt vår exklusiva pärla Fjällvistet vid fjällkanten. Fjällvistet rymmer 16 konfererande och har en mysig storstuga med öppen spis, vedeldad bastu samt utomhusbubbelpool. Fjällvistet bokar vi exklusivt för er! Utöver dessa mötesrum har anläggningen flera trevliga inspirerande allmänna utrymmen, liksom visten i direkt närhet till fjäll och vildmark där mindre diskussioner finner ro att hitta skapandekraft och idéer.

Våra restauranger
Hos oss är kökets grundregel alltid förstklassiga råvaror! Vi strävar efter att med god service servera er en inspirerad meny med inslag av lokala och närproducerade ingredienser.
Låt dig serveras i vår härliga Vinterträdgård, Kopparsal, i vårt Café 755, eller varför inte sitta privat i Kalles Källare eller i något av våra visten ute i naturen, i direkt närhet till fjäll och vildmark.

Aktiviteter året runt, det bästa av två världar!
Vi erbjuder en fjällvärld rik på möjligheter som ger skärpa och kreativitet och en spavärld med njutning och avkoppling som tillsammans skapar sammanhållning och energi som är så viktiga för att målen ska nås.
Vi erbjuder ett stort urval av upplevelser och aktiviteter året runt! Med snön och fjället som utgångspunkt erbjuder vi fantastiska möjligheter till aktiviteter utöver det vanliga. Anläggningen ligger mitt i Vemdalens liftområde men här kan ni även njuta av gnistrande snö, uppleva fartfyllda skoterturer, hundspann, packa en picnicpåse och ta längdskidorna ut på fjället, pimpelfiska på en frusen fjällsjö, ta in lugnet och spänningen och mycket, mycket mer.
Sommar och höst i fjällen är fantastiska årstider för sällsamma vandringar i vacker natur. Utsikten ändrar färg och pjäxorna byts mot vandringskängor, löparskor eller cykel. Den höga luften, de ljusa kvällarna och alla vackra färger gör det till en underbar tid.

Spa & Relax
Välkommen till vårt prisbelönta spa mitt i fjällvärlden!
I vårt spa finner du välbefinnande och avkoppling. Här njuter du av vår mysiga och personliga spasalong med energigivande behandlingar, bastu, uppfriskande pool och bubbelpool.

Fjällvistet
Fjällvistet, vår pärla vid fjällkanten, har en mysig storstuga med öppen spis, soffgrupper och bord med sittplatser, stor vedeldad bastu samt utomhus bubbelpool. Fjällvistet bokar vi exklusivt för er!

Hitta hit
Till Storhogna Högfjällshotell kommer företaget med flyg, bil, buss eller tåg. Varför inte välja buss eller tåg och passa på att konferera på vägen hit, knyta ihop säcken på vägen hem och ha en stund över för att njuta av fjäll och spa! För företaget som väljer bilen som färdsätt har vi kostnadsfri parkering vid anläggningen.

FÖRFRÅGAN

Detaljerat kundbetyg


Information & bokning
08-583 610 60
Kundbetyg - Konferensindex
av 5
Antal omdömen:
Detaljerad bedömning
Snabbfakta
Antal rum 53
Antal bäddar 156
Största lokal 200
Max restaurang 250
Handikappvänligt Ja
Miljömärkt Nej
Spa Ja
Karta & vägbeskrivning
Lokaler
Se alla lokaler
Läge
Aktiviteter
Se alla aktiviteter
Faciliteter
Se alla faciliteter
Adress
Värdshusvägen 4, 84092 Vemdalen
Våra lokaler
Namn Område Bio Skol U-bord Möte Öar Fönster Bild
Aktiviteter på Storhogna Högfjällshotell & Spa
Faciliteter på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Försök att specificera ort så mycket som möjligt, ex ”Kungsängen, Upplands-Bro kommun”!

Karta & vägbeskrivning

;
Om ni har besökt Storhogna Högfjällshotell & Spa kan ni fylla i information om erat besök här
Förnamn*
Efternamn*
Kommentar
Besöksdag
Välj vilken dag som ni besökte anläggningen   SNABBFAKTA Storhogna Högfjällshotell & Spa
HOTELLRUM 53
MAX ANTAL BÄDDAR 156
MAX ANTAL I STÖRSTA LOKAL 200
konferensanlaggningar.se
KONFERENS KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE