KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE
DET NORDISKA NÄTVERKET FÖR KONFERENSBOKNING konferens i norden Kontur Konferens


DET DIGITALA NÄTVERKET DÄR DU SOM BOKAR KONFERENS NÅR UT TILL 3 000+ HOTELL & KONFERENSANLÄGGNINGAR HÄR FINNER DU MER ÄN 1 000 HOTELL OCH ANLÄGGNINGAR FÖR KONFERENS I HELA SVERIGE
Anläggningen du sökt verkar inte finnas med på KONFERENSANLÄGGNINGAR.SE men vi hjälper dig gärna att boka den. Ring oss på 08-583 610 60 eller maila till bokning@konturkonferens.se

Stäng meddelandet

Förfrågan Boka Fjällen
Ring oss: 08-583 610 60

Fjällen - konferensanläggningar och konferenshotell i den svenska fjällvärlden

English
ENGLISH

Boka konferens i fjällen - skidkonferens eller på sommaren!

FÖRFRÅGAN

Konferens i fjällen!

Gemensam kostnadsfri bokningsfunktion för alla konferensanläggningar i Fjällen - få kostnadsjämförelser, referenser och rekommendationer!

Kontur Konferens har mångårig kunskap och erfarenhet av konferensanläggningarna i de svenska fjällen. Vi hjälper till med råd, framtagning av alternativ, överskådlig jämförelse av kostnader och bokning.

Telefon: 08-583 610 60 bokning@KonturKonferens.se

Att konferera i fjällen innebär att definitivt byta miljö för mötet.

I den svenska fjällvärlden finns ett bra utbud av hotell och konferensanläggningar, prisvärda alternativ som ofta innebär en lägre kostnad per deltagare än på många andra centralt belägna orter. Standarden liksom "mysfaktorn" på anläggningarna är i regel hög. Boende kan ske i enkelrum alternativt i dubbel- eller flerbäddsrum. Sistnämnda alternativ innebär givetvis att totalkostnaden kommer ned avsevärt.

Anläggningarna i fjällen är av varierande storlek och typ. Alltifrån exempelvis stora moderna hotell med alla bekvämligheter och allt samlat under samma tak, till lite mindre, klassiska fjällanläggningar, varav vissa med boende i stugor. Eller varför inte ett lyxigt "Hide away"?

En majoritet av konferensbokningarna i fjällvärlden är förlagda till vintern och våren - skidåkning på längden och tvären liksom andra vintersportaktiviteter står ofta på agendan. Fjällvärlden har dock lika mycket att erbjuda övriga delar av året. Många orter erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter såsom vandring, paddling, cykling och fiske. Naturupplevelsen på sommaren och tidiga hösten är minst lika betagande som på vintern.

Geografi

Den svenska fjällkedjan sträcker sig över ett mycket stort område; från Dalafjällen till landets allra nordligaste delar.

Här på Konferensanläggningar - Fjällen hittar du de bästa anläggningarna för konferens i bland annat orter som Sälen, Åre, Klövsjö och Tärnaby.

Den mest namnkunniga orten är Åre i Jämtland som också är det område som har den största kapaciteten vad gäller logi och konferenser. Här finns ett flertal större hotell såsom bland annat Tott Hotell, Holiday Club och Copperhill - anläggningar med alla moderna faciliteter och stort restaurangutbud.

Sälen i nordvästra Dalarna erbjuder bra konferensmöjligheter, i form av Högfjällshotellet och Gammelgården, anläggningar som tillsammans erbjuder hög flexibilitet och kapacitet vad gäller boende.

Resan till konferensen fjällen.

Flera orter ligger relativt nära flygplatser såsom exempelvis Åre (Östersunds Flygplats ca 70 km) och Tärnaby (Hemavan ca 30 km).

Ett bra alternativ som är både kostnadseffektivt och bekvämt är att chartra en modern buss.

Kontakta bokningsteamet på Kontur Konferens för detaljinformation om alternativa ressätt, tider mm.Läs mer